Hur man blir en skola busschaufför i North Carolina

Om du bor i North Carolina och är en licensierad förare, kan du vara berättigad att bli en skola busschaufför i staten. En licens för att köra en skolbuss i North Carolina är en typ av CDL licens. För att få en licens för att köra en skolbuss i North Carolina, det finns några fler krav än det finns för en vanlig körkort. En North Carolina skolbuss körkort tillåter dig att köra en skolbuss för både offentliga och privata skolor. Instruktioner
1

Få en North Carolina körkort om du inte redan har ett. Du måste ha bevis på uppehållstillstånd för att få en North Carolina körkort. Det måste vara något med ditt namn och North Carolina adress på det, till exempel en lägenhet hyreskontrakt eller en elräkning.
2

Möt andra krav på dokumentation genom att ha bevis på ålder, identitetsbevis , ett original Social Security-kort, bevis om ansvarsförsäkring och bevis på en tydlig drivande post. Din nuvarande licens, ett födelsebevis och ett pass kan användas för intyg om ålder och legitimation. Genomgå en fysisk
3

som testar din syn, hörsel, reaktionstid och allmän hälsa . North Carolina skolbuss förare måste vara fri från psykisk eller fysisk sjukdom som kan påverka deras förmåga att köra en skolbuss.
4

Registrera dig för en tre-dagars "School Bus Driver Training" klass. Efteråt, ta kunskapstest och passera med minst 80 procent. Att schemalägga din klass, besök din lokala North Carolina DMV kontoret. Platser finns på North Carolina DMV webbplats (se Resurser).
5

schemalägga lite bakom-ratten träning med en förarutbildning specialist. Ställ upp utbildningen genom att besöka din lokala North Carolina DMV kontor eller webbplats (se Resurser). Efteråt, ta och passera kompetenstest. När du passerar, kommer du att få ett slutförande certifikat.
6

Ta dina papper från förarutbildningen specialist till din lokala North Carolina DMV körkort examinator. Du kommer att utfärdas en CDL-B med P och S påskrifter, vilket är vad du behöver för att köra en skolbuss i North Carolina. Presentera din nya CDL-B-körkort med P och S påskrifter
7

till en föreståndare, rektor, transport direktören eller styrelsen för utbildningen. Du kommer att få din NC School Bus Card Driver Pocket, som fungerar som din skola busschaufför certifikat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145349.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.