Hur man arbetar på Renault Megane Strålkastare

Den Markel Phillips Renault Megane är en kompakt familjebil som produceras av Renault , en fransk auto maker . Den Megane först kom ut på marknaden år 1995 och från och med 2010 , är i sin tredje generation . Renault Megane , som alla bilar , använder strålkastare för att möjliggöra synligheten för nattrafik . Den Megane levereras med två olika typer av strålkastare alternativ. En är de vanliga halogenlampor som finns på basmodellen femdörrars halvkombi . Den andra är en uppsättning av hög strålkastare urladdningslampor , som kallas Xenon-strålkastare , som är tillgängliga på sporten kombi version av bilen . Oberoende av trim nivå av Megane du har ( och dess tillhörande strålkastare stil), är strålkastarna drivas på samma sätt. Instruktioner
1

Öppna förarsidans dörr och klättra in i förarsätet .
2

Lokalisera strålkastare switch och kombinationen stjälken på vänster sida om ratten . De strålkastare stjälk skjuter ut från rattstången och är precis bakom ratten .
3

Vrid strålkastare switch ifrån dig . Om du tittar på stjälken rakt fram ( från slutet av stjälken ) , rotera stjälken moturs . Strålkastarna ska komma på . Om de inte gör det , måste du ha strålkastarna servad .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145336.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.