Hur man använder en Case traktorgrävare

Driften av en Case traktorgrävare liknar andra grävutrustning. Fallet traktorgrävare används för en mängd olika utgrävning ändamål såsom gräva hål, diken, diken och avlägsnande av skräp. Framsidan av traktorgrävare har ett blad som rör sig och nivåer smuts. Den bakre delen av grävlastare har en hydraulisk bom och skopa avsedd för grävning och bort skräp. Saker du behöver iphone case traktorgrävare bruksanvisning iphone case traktorgrävare
Visa fler instruktioner
1

Läs Case traktorgrävare bruksanvisningen.
2

Inspektera traktorgrävare för att det verkar vara i funktionsdugligt skick. Flytta till förarsätet och fäst bältet.
3

Bekanta dig med alla de främre och bakre manipulatorer och pedaler. Varje hävarm och varje fotpedal har en önskad funktion. Nästan alla Case grävmaskiner har ett diagram bredvid varje manöverspak som förklarar dess funktion.
4

i parkeringsbromsen och kontrollera att växelspaken är i neutralläge. Slå på tändningen. Vänta några minuter för motorn värmas upp. Detta kommer att göra det möjligt för hydrauloljan att flöda lättare.
5

Kontrollera klingan genom att placera spaken på höger sida av konsolen. För spaken nedåt för att flytta bladet nedåt. Dra spaken uppåt för att höja kniven.
6

Vrid sätet runt tills du står inför den bakre bommen och skopan. Sitsen har en frigöringsspaken på undersidan som gör det möjligt att svänga från framsidan till baksidan.
7

Sänk hydrauliska stödbenen på varje sida av traktorgrävare genom att trycka nedåt på motsvarande spakarna på varje sida av konsolen. Stödbenen används för att jämna ut traktorgrävare. Kontrollera nivåmätaren på den bakre konsolen för att säkerställa att traktorgrävare är nivån. Vrid sätet runt och sänk främre bladet helt till marken för stöd.
8

Fäll ryggstödet för att möta den bakre delen av traktorgrävare. Tryck inåt på den nedre svängarmen handtaget för att förlänga den nedre delen av bommen. Tryck inåt på den övre bommen handtaget för att förlänga den övre delen av bommen tills den är i linje med den nedre bommen.
9

Dra hinken spaken tills hinken är rakt med båda bommarna. Höj nedre svängarmen genom att dra den nedre svängarmen handtaget. När den nedre bommen har höjt den övre bommen och skopan, tryck inåt på den övre bommen spaken tills den övre bommen och skopan är i 45-graders vinkel.
10

Ställ hinken genom att dra inåt på hinken handtaget tills tänderna hos skopan pekar mot marken. Sänk den övre bommen tills tänderna på skopan är flera inches inne i marken.
11

sänka den övre bommen samtidigt som du drar inåt på hinken spaken. Denna process kommer att trycka skopan i marken för att ösa upp smutsen. När skopan är helt stängd, höja den övre bommen så att skopan är minst 3 till 4 meter från marken.
12

Sväng bommen åt sidan eller den andra med pedalerna i brädan. Använd den högra pedalen för att flytta bommen till höger och vänster pedal för att flytta bommen till vänster. När bommen har flyttats till önskat område, öppnar skopan för att dumpa smutsen. Upprepa processen tills du är bekant med alla de manipulatorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145862.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.