Så att studera för DMV Permit Test

Lära sig att köra är en spännande tid. I många stater, att få ett körkortstillstånd är ett av de första stegen i att lära sig att köra. De flesta tillstånd tester query förare på information de behöver för att veta när de är på väg, till exempel lagar och regler av vägen, kör tekniker och andra frågor säkerhet. Genom att studera rätt till DMV tillstånd testet, kommer du sannolikt att passera och fortsätta på väg att få ett körkort. Saker du behöver Flighter State förarhandbok
Datorer, med tillgång till Internet
vuxna förare och bil
Visa fler instruktioner
1 Hitta specifik information om hur ditt tillstånd i ditt tillstånd.

Forskning tillståndet test för ditt tillstånd. Webbplatser som dmv.org /drivers-tillstånd, har en lista över varje stat. Klicka på ditt tillstånd att lära sig om kraven på tillstånd och lära sig mer om det test som du kommer att ta. Detta kommer att hjälpa dig att fokusera dina studier.
2 Studera med en kompis är ett annat bra sätt att lära sig informationen.

Läs och studera din statens kör manuell och /eller studiehandledning. Varje stat handbok är laddad med information om trafikregler, säker resväg, skyltar, körteknik, defensiv körning, och även alkohol och droger. Det kan vara svårt att hålla kvar all denna information. Bryt din läsa och studera i mindre bitar av tid, såsom 30-minuters intervall. En snabb paus mellan att studera hjälper dig absorbera och lära dig den information du läser.
3

flashkort. Prova att skapa flash-kort med bilder av tecken på ena sidan och namnet på ryggen. Flash-kort ger ett roligt sätt att frågor till dig själv och få väl förtrogen med informationen du behöver för testet.
4 Ta en praxis examen är ett bra sätt att se hur frågor kommer att ställas under ditt test.

Ta en praxis test. Många stater skicka en praxis examen på deras DMV hemsida. Att se hur frågor ställs kommer att hjälpa dig att vänja sig vid formatet av testet. Det är också bra att veta vilken typ av frågor du kan förvänta dig att bli tillfrågad. Titta på en vuxen enhet hjälper till att föra all information du har lärt sig att livet
5.

Ride tillsammans med en vuxen förare. Nästa gång du är i bilen med en vuxen, uppmärksamma tecken eller de hastighetsbegränsningar. Observera förarens beteende när de passerar andra bilar eller göra svängar. Förhoppningsvis (om din vuxen köra lagligt), kommer att se en vuxen körning hjälper dig att se vad du har läst och studerat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145560.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.