Florida Krav på en certifierad körkort

Skaffa ett körkort är en viktig del av att växa upp och är viktigt för de flesta människor. I Florida, har Institutionen för Highway Safety och motorfordon flera krav som måste uppfyllas innan ett körkort kan utfärdas. Det finns många körkort kontor i hela staten och de har öppet från 08:00 till 05:00 En anställning är ofta nödvändigt för att få en licens, men walk-ins är välkomna. Körning handböcker finns tillgängliga i tryckt form på DMV kontor och på nätet i pdf-format. Hörseltest

hörseltest är det första kravet som måste uppfyllas för att få en Florida certifierad körkort. Föraren måste kunna höra en konversation på en normal samtalston. Om föraren är döva eller hörselskadade föraren kan åläggas att bära en hörapparat eller en backspegel monterad på vänster sida av fordonet. Den hörseltest utförs i kontoret vid disken och oftast bara tar några minuter. Examinatorn kommer att be dig att bära ett par hörlurar och toner spelas. Så snart du känner igen tonen du upp handen.
Vision Test

Alla förare måste passera en vision test utfört på förarens licensiering kontor. Förare vars okorrigerad syn är sämre än 20/40 kommer att hänvisas till en vision specialist. Färgblindhet kommer inte att påverka testresultaten. Vid DMV räknaren har de en enhet som du tittar in. Inuti apparaten finns det en rad skrivelser alla uppradade. Examinatorn kommer att be dig att läsa en viss linje högt.
Road Signs Test

Alla förare får en certifierad körkort måste passera en väg skyltar prov . Provet består av 20 flervalsfrågor och kan göras om två gånger i händelse av ett misslyckande. Detta test kommer att be dig att identifiera tecken som stopp, övergångsställe, hastighetsgräns och ojämn vägbana. En fullständig förteckning över vägmärken finns i förarens instruktionsbok.
Road Rules Test

Vägen regler Provet består av 20 flervalsfrågor, exempelvis vem som har förkörsrätt vid en fyrvägs stopp. Testet kan göras om i händelse av ett misslyckande. Många första gången förare finner detta test för att vara den svåraste. Prov frågan: "Om du bryter mot lagen eller bli en osäker förare, kan din licens vara ..." Valen är "tillfälligt", "återkallas" "avbryts" eller "Alla ovanstående." Allt ovanstående är det rätta svarsalternativet.
Körprov

Florida förare måste boka en tid med ett centrum för att ta körkort med en utvärderare. Ett fordon skall lämnas för testet. Fordonet måste ha en giltig tagg, försäkring och måste passera en inspektion. Inspektionen utförs innan granskaren kommer in i bilen och oftast bara tar 30 sekunder. Examinator vill säkerställa att din tur signaler fungerar, bromsljus och lampor huvud arbete och att bilen inte har några synliga skador. Under provningen utvärderaren bedömer din förmåga att kontrollera fordonet och din förmåga att följa och lyda trafiklagar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145199.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.