Hur fickparkera som ett proffs

Fråga vilken trafiklärare om fickparkering och de kommer att säga att förare unga och gamla har svårt att lära sig att fickparkera som ett proffs. Komma parkerade mellan två bilar på sidan av vägen är faktiskt en uppgift som kräver övning för perfekt. Tekniken är lätt att utföra men svårt att åstadkomma i början. Lär dig vad som fungerar och praktik, det är hur proffsen gör det. Instruktioner
1

Placera två väg koner på marken för att representera de två hörnen närmast föraren av en parkeringsplats att föraren kommer att försöka fickparkera in. Använd trottoarkanten av parkeringsplatsen som trottoarkanten på gatan i en riktig parkering situationen. Space konerna tillräckligt långt ifrån varandra för att ge föraren två meter framför och två meter i baksidan av bilen för att skona när parkerade. Gör utrymmet djupt nog för att passa bilen in i utrymmet med 12 inches på vardera sidan av bilen när parkerade längs trottoaren av parkeringsplatsen.
2

In i bilen och köra iväg från parkeringsplats och göra ett pass vid öppningen som du skulle vid körning i trafik efter ett tomt utrymme. När du närmar parkeringsplats, slå på blinkers för att meddela andra förare att du kommer att vara fickparkering. Sakta ner nästan till ett stopp när du närmar dig utrymme. Fortsätt att minska avståndet från passagerarsidan av bilen till framsidan av parkeringsplats tills det är ungefär en fot i mellan utrymmet och den sida av fordonet. Fortsätt att dra fordonet förbi utrymmet tills den mest avlägsna könen är uppradade med passagerarsidan bakhjulet hos fordonet. Kom till ett fullständigt stopp när du är där.
3

Sätt in backväxeln och hålla foten på bromsen. Titta på dina backspeglar för trafik försöker komma runt dig. Wave trafik med tills det finns en öppning. Vrid ratten hårt åt höger. Släpp bromsen långsamt och låt bilen börjar röra sig bakåt med mycket hjälp från gaspedalen. Applicera gasen lätt om bilen behöver lite gas att börja rulla bakåt. Baksidan av fordonet kommer att skära in i det tomma utrymmet kraftigt. Om du fortsätter så här kommer du tillbaka in i trottoarkanten. Låt ryggen gå halvvägs in i utrymmet och sedan bromsa och stanna.
4

Vrid ratten åt vänster tills hjulen pekade åt vänster istället för höger. Denna tur kommer att börja föra fordonets front i riktning mot bilen parkerad i fronten. Släpp bromsen och låter bilen rulla bakåt tills framsidan av din bil två meter bort från baksidan av bilen framför. Stanna fordonet och vrid ratten till höger 90 grader. På framsidan av din bil kommer att sakna baksidan av bilen framför. Väl förbi den andra bilen, stoppa dig bilen och vrid ratten åt vänster 90 grader så att fronten drar in i utrymmet bakom ryggen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145656.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.