Vad är ett körkortstillstånd?

Skaffa ett körkortstillstånd är det första steget för att få ett körkort för många tonåringar i USA. Vad exakt är ett körkortstillstånd, och varför tonåringar behöver för att få en innan de kan köra? Geografi

elevens tillstånd regleras genom gällande lag i stället för federal lag i USA. Detta innebär att restriktioner och riktlinjer för elevens tillstånd kan skilja sig från stat till stat. Även om du har ett körkortstillstånd i en stat, kan du fortfarande vara berättigade att köra i andra stater.
Funktioner

elevens tillstånd normalt har en åldersgräns. Vissa stater tillåter elevens tillstånd för människor så unga som 14 år gammal, men de flesta stater kräver en drivrutin för att vara antingen 15 eller 16 år gammal för att få ett körkortstillstånd. Elevens tillstånd har också andra krav, till exempel att ha en förälder, vårdnadshavare eller licensierade förare i bilen medan personen med körkortstillstånd driver. Det kan också finnas begränsningar för de timmar en person med ett körkortstillstånd får köra.
Funktion

elevens tillstånd är avsedda att hjälpa en ung eller nya förare lära sig att köra under ledning av en mer erfaren förare. För många unga förare, är det första steget som krävs för att få en begränsad eller icke-begränsad körkort.
Tidsplan

Vissa stater kräver en ny drivrutin för att få ett körkortstillstånd för en viss tid innan hon får ansöka om ett körkort. I vissa fall måste en ny chaufför också spela in en logg över antalet körda timmar och träffa en minsta timmars krav innan du ansöker om ett körkort.
Varning

Att bryta de lagar som styr elevens tillstånd i ditt tillstånd kan leda till en försening med att få ditt körkort, varvid ytterligare restriktioner läggs till ditt tillstånd, eller ens arrestera och böter. Om du har några frågor angående elevens tillstånd i ditt tillstånd, ring avdelningen av motorfordon för förtydligande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145190.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.