Hur man kör en bil i omvänd

Kör bil i omvänd är lika viktigt som att driva den framåt. Folk får ibland i olyckor vid backning eftersom de inte är tillräckligt uppmärksamma. De kan också ibland bli förvirrad när man vänder bilen. Instruktioner
1

Titta bakom och under din bil innan du hämtar den om du kommer att köra bakåt. Många olyckor involvera barn och husdjur bara för att föraren inte visste att de var där.
2

Ange din bil, fäst bältet och starta motorn. Tryck ner bromspedalen och sätta bilen i backen, att hålla foten på bromsen. Placera din högra hand på passagerarsätet nackstöd och förvandla din kropp så att du kan se ut genom bakrutan, samtidigt som din vänstra hand på toppen av ratten.
3

Lyft foten från bromspedalen en liten bit i taget för att låta bilen gå i omvänd långsamt. Leta efter människor, djur och andra bilar medan du gör detta. Också uppmärksamma på sidorna av din bil och se till att du inte träffar något med dina sidospeglar.
4

Vrid ratten för att hålla bilen rakt om det börjar vända när du don 't vill det, eller för att vända bilen när du behöver. För att sätta på baksidan av din bil till vänster, flytta upp på ratten åt höger. För att sätta på baksidan av din bil till höger, flytta upp på ratten åt vänster.
5

När du är klar flyttar din bil i omvänd, stanna bilen innan du flyttar din kropp titta ut genom vindrutan. Låt aldrig din bil rör sig i motsatt utan också ute bakom bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145107.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.