Gratis Defensiv körning Tips

Defensiv körning tips för föraren kan hittas över hela Internet gratis från organisationer som Department of Motor Vehicles till privata försäkringar organisationer. De har alla ett egenintresse i att hålla alla förare informerade, alert och tryggt. Särskilda inledande säkerhet kurser har även tagits fram för den nya tonårig förare och äldre att hjälpa hjälpa dem med särskilda omständigheter som bara de kan stöta på. Alla kan dra nytta av en repetitionskurs i fria defensiv körning tips oavsett vad deras ålder, kön eller relativ körupplevelse. Den "Both Ways" Rule
Vissa korsningar kräver att föraren titta i båda riktningarna.

När anländer till en blind korsning eller en stoppskylt, bör föraren ser alltid båda sätten att söka gränsöverskridande trafik innan du fortsätter, oavsett om de har rätt till väg eller inte. Addera Look Ahead

vara Alltid 10 till 12 sekunder före bilen. Kontrollera din horisont, se vad som finns bortom de fordon framför dig, och vad som kan hända längre upp på vägen. En olycka kan vara pågående eller just har hänt, vilket skulle placera dig i närheten inom några sekunder och du uppmanas att reagera nästan omedelbart. Tänk framåt.
Signalering

Gör dina avsikter genom att signalera i god tid när man svänger, stoppa och filbyte. Om du har upplevt en punktering eller motorhaveri samtidigt på motorvägen, vilket indikerar så genom att vrida på en saftblandare låter andra veta om din situation. Hand signalering i samband med blinkers ger extra varning till andra förare av dina avsikter.
Bakifrån

alltid justera backspegeln och sidospeglar för optimal visning av bakre trafik. Håll dem rena och fästen ordentligt åtdragna. Den "blinda" spot måste kontrolleras kortfattat från över vänster och höger axel vid byte manövrar, såsom sammanslagning med trafik och byte av körfält. Fordon kan förbli dolda i döda vinkeln, du måste hitta dem innan du ändrar fordonets position
Buckle Up

Säkerhetsbälte begränsningar bör bäras vid alla tillfällen, såsom krävs. enligt lag, vilket innebär att axelremmar sorten fullo måste installeras över den centrala delen av kroppen. Barn måste ingå i godkända bilbarnstolar, rätt placerad och fastsatt i fordonet.
Snabbhet och timing

Följ alla hastighetsgränser i stan eller på motorvägar. Gör inte bakluckan andra fordon. Lämna dig gott om utrymme att manövrera i händelse av ett plötsligt olyckor framöver. Rätt avstånd mellan fordon ger föraren tillräcklig reaktionstid för att undvika kollisioner och farliga manövrar.
Destination Sobrietry

Planera resor eller utflykter med hjälp av lämpliga kartor eller GPS, om fordonet har sådan kapacitet. Vet i förväg vilka vägar du tar och de turnoffs du kommer att använda. De flesta olyckor beror på fordon som saktar ner eftersom deras förare har konsumerats av ett tillstånd av obeslutsamhet eller panik, eller de har blivit borttappad och förvirrad. Distraktioner tar förarens uppmärksamhet bort från scenen, blanda andra faktorer i ekvationen, vilket kan leda till en olycka.
Driver Courtesy

När i tvivel om förkörsrätt , ge den andra föraren att fälla och överlämnande förkörsrätt. Offra några sekunder av din tid kan göra saker och ting gå mycket smidigare och organiserat om du inte stressa din körning. Kräv inte speciella privilegier bara för att de existerar. Om något verkar misstänkt, ta en säker och långsam väg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145555.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.