Defensiv körning klassrummet kurser nära Elgin, Texas

Medan defensiv körning kurser är ett bra komplement till alla förarens utbildning, de ger också ett bekvämt sätt att lägre försäkringspremier och, i vissa fall, ogilla trafik biljetter från en förares rekord. Förare som bor i Elgin, Texas, har möjlighet att ta on-line eller klassrum-baserade defensiv körning kurser. Personer som är intresserade av att ta klassrummet-baserade defensiv körning kurser har flera alternativ alla inom 30 miles från Elgin. Happy Time

Happy Time Defensiv körning och erbjuder on-line klasser och kurser klassrummet i restauranger i hela Austin, Texas, vilket är 25 miles från Elgin. Happy Time defensiv körning instruktörer fokuserar på att lära eleverna grunderna i defensiv körning samtidigt integrera komedi i klassrummet. Alla defensiv körning kurser är sex timmar lång och alla elever får en gratis lunch under klassen.

För studenter att få en biljett avvisas från deras rekord, måste de delta i hela kursen och få biljetten med dem till klass. Om eleverna inte kan få biljetten med dem till klassen, måste de känna till kommunal eller länsrätten namn samt domarens namn och polisstation nummer där biljetten utfärdades.

Happy Time Defensiv körning

4715 W. Highway 290

Austin, TX 78745

512-291-5053

happytimedefensivedriving.com Addera Cap City Comedy Club

För personer som är intresserade av att ta en defensiv körning klass som inte har hållit i en vanlig klassrum ger Cap City Comedy Club i Austin defensiv körning kurser varje lördag. Cap Citys instruktörer är professionella stand-up komiker som också uppger certifierade defensiv körning instruktörer.

Eleverna behöver inte göra reservationer för att delta Cap Citys klasser. De behöver bara komma på klubben innan 09:00 starttiden med sina körkort och biljettinformation. Som en bonus att ta en av Cap Citys defensiv körning klasser, alla elever får två gratis biljetter till en av klubbens komedi visar.

Cap City Comedy Club &

8120 Research Blvd.

Austin, TX 78758

512-467-2333

capcitycomedy.com
Texas Friendly

Den Texas Friendly Defensive Driving School erbjuder defensiv körning klasser hela Austin och de omgivande storstadsområdena. Alla sex-timmars lektioner är på lokala restauranger och varje elev får en fri måltid med kostnaden för sin klass registrering. Studenter som deltar i dessa klasser för att få en biljett uppsägning kan räkna med att få sina certifikat för färdigställande skickas till domstolen inom en vecka delta i kursen. Men för en extra avgift, kan eleverna välja expressleverans så att domstolen får intyget inom två dagar efter avslutad kurs.

Texas Friendly Defensive Driving School ger också kurser i spanska och anpassade defensiv körning kurser syftar till att hantera specifika drivande frågeställningar och situationer.

Texas Friendly Defensive Driving School

305 Cedarbrook Ct.

Austin, TX 78.753-2107

512-873-9207

texasfriendlydds.com
Funny Bone

det roliga ben Skolor i defensiv körning, som erbjuder klasser i fem platser i Austin och Round Rock områden, också använda professionella komiker att lära sina statligt godkänd defensiv körning kurser. Eftersom skolan har fem platser, är klasser erbjuds de flesta nätter i veckan och eleverna har möjlighet att ta den sex timmar långa klassen i ett sammanträde eller att bryta den i två tre-timmars lektioner på separata dagar. Alla studenter får en gratis måltid med priset på klassen registreringen.

Funny Bone Skolor i defensiv körning

4534 West Gate Blvd., Ste. # 202

Austin, TX 78745

512-255-8515

funnyboneschools.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145544.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.