Hur får Tailgaters Off Your Bumper

NASCAR har gjort för vardagliga förare vad wrestling har gjort för några ivrig, hängivna anhängare som tar att brottas utanför ringen. Folk har kört på motorvägar speciellt, som om de är racing för den eftertraktade rutig flagga. Även vanliga människor tar till gatorna med en förståelse för aktuella köra lagar, besatt vissa kör med demon av hänsynslöshet och hänsynslösa grymhet i sin motorstarka automobiles.In denna artikel kommer vi att undersöka detta dilemma med flera "användare" tips som , om de följs, kan hjälpa dig att få tailgaters av din stötfångaren. Saker du behöver
Automobile
godkänd, godkänd och certifierad förare tillåter
Kamera
Pålitlig karta och /eller GPS-enhet
Mobiltelefon
Visa fler instruktioner

1

var är du när någon tailgating dig?

I varje fall, innan vi pekar på andra för oförrätter de kan göra, bör vi undersöka var vi är och om vi eventuellt i fel oss som förare. Även skyltad hastighet på motorvägen gäller för alla människor i alla körfält, hjälper artighet att flytta körfält till höger för långsammare trafik avsevärt eliminera varje otäck tailgater av din stötfångaren. Kom ihåg att använda dina körriktningsvisare och backspeglar ordentligt när man väljer att övergången till andra körfält.
2

INTE EN TAILGATER!
P Om du är skyldig till tailgating någon, du har verkligen ingen rätt att klaga om någon gör det till dig. Ompröva dina så kallade skäl för att vara så bråttom, sänk pulshöjande rockmusik och slutar blinka dina strålkastare i avsmak. Säkert gå runt trafiken, med korrekt signalering och filbyten. Detta sätter ett bra exempel för nästa generation som bara kan vara i bilen med dig.
3

TA DIN kamera tillsammans när du köra.

Bästa steget Dessa fyra steg är här. När folk har tailgating mig på sistone, och jag har ansett steg ett och två redan, tar jag ut min kamera, slå på den, vända på det och jag tar en bild av människor som tailgating mig. Hittills i sista par gånger detta har hänt mig, mitt framför näsan på tailgater på sina bromsar och fick the freeway. Tyvärr i Georgien, har förarna inte registreringsskyltar på framsidan av sina bilar som de är nödvändiga i Texas. Därför kunde jag inte ha något att visa myndigheterna om han någonsin kom ner till det.
4

FÅ bildekal som GÖR TAILGATER THINK!

En bra anti-tailgating stötfångare klistermärke läser, "Akta Tailgater: Jag kan snärta en kråka på vindrutan." Att även blir mer effektiv när du ser föraren framför dig utnyttjar sin option. Yuck!

Annan bra bildekal kan läsa, "Jag kan vara långsam, men jag är före dig!"

Göra en själv, som "Tailgaters har stora problem i livet! "Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145348.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.