Hur man lära sig att rida en Texas Chopper

Den enklaste definitionen av en chopper är en motorcykel som har haft onödiga delar borttagna från den för att skapa en ren, okomplicerad look. Ofta, för att betona denna look, är den främre änden modifieras för att flytta framhjulet framåt. På grund av dessa modifieringar kan avbrytare vara svårare att kontrollera eller bete sig annorlunda än en lager motorcykel. Saker du behöver
Försäkring
Hjälm
Boots
licens eller learnerspassersedel
Visa fler instruktioner
1

Kontakta din lokala avdelning av motorfordon . Lär kraven för att erhålla ett motorcykelkörkort och kraven försäkring för ditt tillstånd. Kontakta ditt försäkringsbolag agent för att se om din befintliga politik uppfyller dina behov.
2

Lär dig att vara duktig på ett lager motorcykel först. Klasser erbjuds av motorcykel återförsäljare och Motorcykel Safety Foundation. Vid dessa klasser, kommer du också lära dig om obligatoriska och valfria säkerhetsutrustning och kläder. Om du är i det militära, kan ditt kommando erbjuder också dessa klasser till dig. Dessutom avstår slutförandet av dessa klasser kravet körprov för att erhålla ett motorcykelkörkort i många stater.
3

Identifiera chopper du vill lära sig att rida. Läs om hur denna motorcykel skiljer sig från de motorcyklar som du har ridit och är duktig på. Fråga säljaren hur dessa förändringar påverkar prestanda och hantering av helikoptern. Kontrollera sedan att se om dessa är lagliga där du tänker rida din chopper. Ändringar som är lagligt i vissa stater kan inte vara lagligt i andra.
4

Efter att ha inhämtat behövs licens, försäkring och säkerhetsutrustning, ta din motorcykel till en stor parkeringsplats eller liknande område. Lär dig hur hackaren utför vid lägre hastigheter i en rak linje.
5

Slutligen börjar mer komplexa manövrar, som att vända och nödbromsning. När du har bemästrat dessa färdigheter, är du redo att gå ut på den öppna vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145312.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.