Michigan CDL Krav

Med uppskattningsvis 3,2 miljoner jobb under 2008, är truckkörning är en av de största yrkena. Med ett beräknat hopp på 9 procent mellan 2008 och 2018, enligt US Bureau of Labor Statistics, har en CDL (Commercial körkort) kommer att innebära bättre arbetstillfällen. Varje stat har sin egen uppsättning regler för CdLS, och Michigan är inget undantag. Vem behöver en CDL licens

CDL licens krävs i delstaten Michigan, om du kommer att köra ett fordon med en tillverkad totalvikt (GVWR) av mer än 26.000 £ Dessutom, om du bogserar en enhet som har en tillverkares GVWR som är mer än £ 10.000 när GCWR (Bruttovikt, kombination Rating) överstiger £ 26.000, behöver du en CDL. Om du kör ett fordon som bär 15 eller fler personer (ej inklusive föraren), måste du skaffa ett CDL. En CDL krävs också om du bär 15 eller färre passagerare (inklusive föraren) när transport av barn till och från skolan eller hemmet för vanlig ersättning. Ett fordon som transporterar tillräckligt farligt material att behöva ett plakat också måste ha en förare med en CDL.
Age

En person som innehar en CDL generellt måste vara minst 21 år gammal, men det finns några undantag. Om föraren endast kör inom Michigan statsgränser, bär inget farligt material som behöver storetiketter, och inte kör dubbel-eller trippel-släp, kan föraren vara 18 år gammal.

fysiska kapacitet

En enhet med en CDL måste vara fysiskt kapabel att ta emot en medicinsk granskarens kort som innehåller en vision test. Du måste få det här kortet innan du tar något CDL färdigheter testning.
Prior Driving Records
p Om du vill få ett CDL, måste din tidigare färdregistreringen vara bra . Detta innebär att du inte kan ha en licens från någon annan stat än Michigan (om du gör det, måste du ansöka om din CDL i detta tillstånd). Dessutom måste din licens inte närvarande tillfälligt återkallas, upphävas, förnekas eller annulleras. Du får heller inte ha några domar för att driva ett kommersiellt fordon under påverkan i minst två år innan de ansöker om din CDL.
Process


För att få en CDL i delstaten Michigan, måste du visa att du redan har en Michigan körkort. Du måste ta och klara alla statens tentor som gäller för licensen klass för vilken du ansöker. Du behöver ett personnummer och att uppfylla alla Michigan krav färdregistreringen bestäms av staten. När du har klarat alla nödvändiga kunskaper och vision tester, kommer staten att behandla din ansökan. Om staten godkänner det, kommer du att få en tillfällig CDL tillstånd. Efter att ha betalat alla CDL avgifter och använder ditt tillstånd för att lära sig att köra ett kommersiellt fordon, kan du boka en tid för att ta din Michigan CDL kompetenstest.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145313.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.