Hur att förnya ett körkortstillstånd

En körkortstillstånd är ett nödvändigt steg på vägen till att bli en licensierad förare. Detta junior operatörens licens låter unga förare att lära sig att köra förstahandsinformation bakom ratten i en bil, förutsatt att de åtföljs av en licensierad vuxen. I allmänhet, löper en körkortstillstånd två år efter att det först har förvärvats. Unga förare som inte känner sig säkra nog att få sin fulla licens efter två år eller som helt enkelt låta deras junior tillståndet löper ut kommer att behöva förnya den. Förfarandet för att förnya ett körkortstillstånd kan variera något från staten. Saker du behöver
födelseattest
Social trygghet Proof kort
bosatt
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera utgångsdatumet på ditt körkortstillstånd. Utgångsdatumet perioden varierar från stat till stat, så du är bättre om du vet exakt när den kommer ut i förväg. I allmänhet kommer den förnyelseprocess vara mycket enklare om du börjar innan ditt uppehållstillstånd har löpt ut.
2

Betala ett besök på din lokala Department of Motor Vehicles kontor. Du kan enkelt gå in till kontoret och väntar på att bli sedd. Om du bor i ett tätbefolkat område, kanske du vill boka tid i förväg för att spara tid.
3

Ta ordentlig dokumentation tillsammans med dig, eftersom du kan stängas ner om du inte 't har alla nödvändiga pappersarbetet. I allmänhet behöver du identitetsbevis som en födelseattest, en social trygghet kort och bevis om uppehållstillstånd. Glöm inte att ta med en form av betalning, eftersom du kommer sannolikt att få betala en avgift för att förnya ditt tillstånd. I allmänhet, avgifter sväva runt $ 20 intervall.
4

Var beredd att ta examen igen. Vissa stater kräver att du passerar den skriftliga och tentor syn igen om tillstånd förnyas. Andra stater kan kräva att du klara proven igen endast om ditt tillstånd har gått ut för en längre tid. Om du inte är säker på att du inte kommer att behöva åter ta examen, är det bäst att gå in på DMV beredd på allt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145561.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.