Hur man rida en gas scooter

gasdrivna skotrar, såsom den italienska Vespa, är ekonomiska transporter för runt-town ärenden eller pendlar. Dessa gasdrivna transporter är bränslesnåla, med några av dem komma uppåt med 90 100 miles till gallon. Ridning skotern kräver inlärning av bromsarna, gasreglage och för vissa, kopplingen. Använd alltid hjälm när man rider och kolla med dina lokala lagar om rätt licenser för ridning skotrar på vägar och motorvägar. Saker du behöver
Hjälm licens
Driver med motorcykel påskrift (tillval) katalog Road pyloner
Visa fler instruktioner
1

Ställ upp vägen pylonerna i en tom parkeringsplats eller stora konkret område. Ställ upp dem för att göra en sick-sack-kurs. Sätt på dig hjälmen och starta skotern.
2

Grip rätt styret ände och vrid den framåt för att öka hastigheten. Detta är gasreglaget. Grip den högra spaken sidan bromsen att engagera bakbromsen. Använd den bakre bromsen för de flesta bromsa och stoppa behov, eftersom det ger mer kontroll än den kraftfulla frambromsen.
3

Ta skotern till en hastighet på mellan 10 och 15 mph. Kör sicksack pylon kurs lära skotern vänder och reagerar på bromsarna. Applicera långsamt frambromsen att lära sig hur mäktigt det är, och att förbereda sig för att använda den på vägarna. Inte över grepp vänster broms, eftersom detta kan leda till utstötning från skotern.
4

Placera fötterna på skotern plattform medan scootern är i rörelse. Om din scooter har en koppling, grepp kopplingshandtaget på vänster sida av styret och placera din högra fot på shifter peg. Pressa kopplingen, vrid gasreglaget nedåt, och tryck shifter peg uppåt eller nedåt för att öka växeln eller minskning. Engagera gasspjället, och släpp kopplingshandtaget.
5

Tryck på blinkers när du förbereder dig för att svänga till höger eller vänster. Många skotrar har en skjutreglaget med en "L" och "R" anger vad riktad är på. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145787.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.