Speed ​​Limit Sign förordningar

En av de mest grundläggande, men ofta överträds, trafikreglerna är hastighetsgränsen. Hastighetsbegränsningar är avsedda att skydda förare och fotgängare från olyckor som kan inträffa när en bil kör för fort för villkor. När du följer en hastighetsbegränsning är vanligtvis okomplicerat, det finns mer komplicerade situationer där hastighetsgränsen tecken måste läsas noggrant.
Hastighetsmätare
State hastighetsgränser

flesta stater har en högsta hastighet som gäller alla statliga vägar. Detta betyder inte den maximala hastighetsgränsen är alltid lagligt, innebär inte heller att det är aldrig lagligt att köra fortare än denna hastighet. Snarare är det den hastighetsgräns som gäller på vägar som är omärkt och kan spela en roll i försäkringspremier eller motorväg säkerhetsföreskrifter. De flesta stater har en gränstillstånd hastighet mellan 65 och 75 miles per timme, dessa är de hastighetsbegränsningar som skrivit på öppna motorvägar
lägre hastighetsgränser

säker. vägar har speciellt låga hastighetsgränser, som kan läggas ut tillsammans med anledningen till den lägre hastigheten. Skolområden och sjukhus är platser där förarna behöver minska sin hastighet. När det gäller skolan zoner, kommer hastighetsgräns tecken tyder på huruvida den lägre hastighetsgränsen skall iakttas endast på skoldagar, endast mellan vissa timmar på dagen eller bara när barn är närvarande. Likaså får bostadsområden där gående är vanligt att ha hastighetsgränser på 45, 35 eller ens 25 miles per timme. Vissa parkeringsplatser kan också ha hastighetsbegränsningar så lite som 5 eller 10 miles per timme.
Arbetsområden

Hastighetsbegränsningar nästan alltid sänks i arbetet zoner. Detta görs i intressera av arbetstagarnas säkerhet och för att förhindra förare från fortkörning genom ett område där grova vägar, förändringar körfält eller skräp i vägen kan skapa farliga förhållanden. Arbete zoner på en motorväg kan ha skyltar som anger en hastighetsbegränsning på 55 eller 45 miles per timme. På andra vägar får arbete zoner helt enkelt märkas med skyltar där det stod "slow" kräver förarna att iaktta diskretion utifrån de specifika förhållanden. För brott mot hastighetsbegränsningar i ett arbete zon, är böter ofta ökas.
Övriga hastighetsgränser

I vissa fall kommer olika hastighetsgränser att publiceras på samma väg. Detta är vanligast på motorvägar. Hastighetsbegränsning tecken kräver ibland lastbilar eller bilar bogsering släpvagnar, att hålla sig till en lägre hastighetsgräns eller använda en speciell lastbilsfil. Dessutom kommer vissa vägar markeras med en lägre hastighetsgräns som förare av lastbilar måste följa på natten när sikten är nedsatt. Läsa sådana tecken noggrant är viktigt att förstå vilken hastighetsgräns gäller.
Omärkt hastighetsgränser
p Det finns några fall där hastighetsbegränsningar verkställas utan att publiceras på vägarna skyltar. Vissa städer i bostadsområden kräver en särskild hastighetsgräns i alla bostadsområden. Sådana hastighetsgränser kan läggas upp vid ingången till ett gated community eller stadsdel, men inte skrivit på varje enskild väg. Dessutom, speciella platser som korsningar eller korsningar järnvägen har ofta hastighetsbegränsningar eller 15 miles per timme, vilka drivrutiner som krävs för att vara medveten om även om hastighetsgränsen själv inte skrivit. De flesta stater också uttryckligen kräver förarna att sakta ner under speciella omständigheter, såsom extrema väderleksförhållanden, då den lagliga hastighetsgränsen kan bli en praktisk säker fart snarare än den maximala hastighet som är utsänd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145280.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.