Hur man installerar Rudmatic Ringar på en Mini Cooper

Rudmatic kedjorna kommer att bidra till att förhindra din Mini Cooper från att glida runt i snön. Körning på snö är alltid tuff och kan vara mycket farligt på grund av den minskade mängden dragkraft. Din Mini Cooper är ljus och har därmed mycket lite momentum att brottas med när man stannar eller svänger, vilket är ett plus. Den är också utrustad med framhjulsdrift så all vikt är över framaxeln. Rudmatic kedjor kommer att ge ytterligare dragkraft och förbättra hantering. Saker du behöver Review, en uppsättning av fyra Rudmatic Ringar
Visa mer Instruktioner
1

Park Mini Cooper på plan mark med tillräckligt med utrymme framför och bakom som du kan flytta den lite framåt och bakåt.
2

Öppna våren bågen och placera den över däcket och insidan. Däcket kedjan är fäst till fjädern bågen. Det är en båge som inte utgör en komplett cirkel. Ett parti av bågen består av en fjäder, som möjliggör för användaren att dra bågen till en bredare diameter och skjut den över däcket. Fjädern slinga utgör en ram för kedjan. Placera den övre bågen av fjädern slingan över toppen av däcket. Se till att det är hela vägen bakom däcket innan du fortsätter, så att ändarna av slingan kan fjädra ihop.
3

Flytta fordonet framåt ett varv av däcket så kedjan säten korrekt.
4

Dra spänn kedjan och tills galvaniserade partiet är utsatt och knäpp fast den på den medföljande hack. Nästa, mata den genom öglorna i slutet av varje kedja slingor.
5

Drag spänn kedjan tills den är tät och klipp slut på en av länkarna i snökedja.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145723.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.