Bil Parkering Tips

Enligt autoblog.com, det finns 246 miljoner bilar på amerikanska vägar idag. Den internationella parkering Institute uppskattar att det finns mer än 100 miljoner allmänna parkeringsplatser i USA för att rymma dessa bilar. Parkering är en central del av städer och förorter kultur amerikan. Uppgiften att temporärt lagra fordon nära deras destination är något miljontals amerikaner möter dagligen. En myriad av lagar och förordningar finns i landet för att reglera parkering. Ett brett utbud av resor organisationer och konsumentorganisationer intressegrupper ger några enkla tips för att göra parkeringsplats lättare för alla. Street Parkering

gatuparkering kan innebära en enorm utmaning, särskilt i tätbefolkade områden. Se till kvarteret eller området inte kräver ett parkeringstillstånd. Ägna uppmärksamhet åt skyltar och väg måla konturer vid parkering ditt fordon. Även skyltar inte är direkt synliga från din bil eller parkeringsplats kan gälla för din bil. När parkering, undvik svagt upplysta och isolerade områden där du kan bakhåll av en angripare när du går ut eller återvänder till ditt fordon.
Garage Parkering

Parkeringshus är ofta svagt lit och nära sticka, äventyra sikten. Alltid stänger av bilens belysning på när man kör i ett parkeringsgarage, även under dagen. Navigera garaget långsamt. Individer, särskilt små barn, kan dart ur parkerade bilar vid någon tidpunkt. Välj en plats med gott om utrymme på varje sida av bilen. Parkera inte bilen i utrymmen med otillräcklig rum eller att minimera utrymmet för fordonet bredvid dig. Alltid registrera koordinaterna för din parkeringsplats och hålla denna information med dig, tillsammans med ditt garage biljett, som bevis på att ditt fordon lagrades där.
Skydda Värdesaker

Rulla upp alla dina fönster och låsa alla dörrar vid parkering i ett garage. Lämna inte värdesaker i bilen, eftersom de kan bjuda in tjuvar. Detta inkluderar tillbehör och ägodelar som kan innehålla värdesaker samt, såsom plånböcker, resväskor och CD, mobiltelefon och bärbara datorlådor. Placera alla värdesaker du måste lämna in din stam eller ur synlighet, eller ta dem med dig.
Överväganden

Använd sunt förnuft och ha tålamod. Om en parkeringsplats är svårt att komma in, blir det nog svårt att komma ur. Likaså om en parkeringsplats verkar vara för bra för att vara sant, är det förmodligen. Riskera inte din bil bogseras av parkering oansvarigt. Kom ihåg, är det enda sättet att helt försäkra sig mot parkering kränkningar, stöld och skador på ditt fordon lämnar den hemma. Alltid överväga allmänna kommunikationer eller kurirer när de reser till tätbefolkade platser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145457.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.