Hur man skriver en uppsats om lära sig att köra

Några förarens utbildning klasser kräver studenterna att skriva en uppsats som en del av den slutliga examen, ofta, är ämnet om elevens samlade erfarenhet av att lära sig att köra bil. För ungdomar, att få ett körkort är en övergångsrit och en övergång till vuxenlivet. När du skriver en uppsats om att lära sig köra bil, tänka på din egen personliga erfarenhet kommer att hjälpa dig att skriva en meningsfull, informativ uppsats. Instruktioner
1

Brainstorm idéer för din uppsats. Tänk tillbaka på din förarens ed klass och den tid du spenderat övningsköra, sedan skriva ner de mest levande minnen. Dessa idéer kommer att informera den slutliga produkten.
2

Välj ett ämne som du vill fokusera på i din uppsats. Till exempel, om du kämpade med att lära sig fickparkera, men till slut övervann svårigheterna, kan du skriva om den erfarenheten. Välj vilket som ämne är mest meningsfullt att din egen körupplevelse.
3

Skriv den första utkast av din uppsats. Typiskt uppsatser bestå av minst fem stycken: en introduktion, tre kropp stycken med kompletterande information och en slutsats. När du skriver din introduktion, öppnar med en offert eller fascinerande uttalande, vad kommer att fånga läsarens uppmärksamhet. Skriv om din personliga erfarenhet om att lära sig att köra, fokusera på ditt ämne val. Avsluta med hur din erfarenhet har hjälpt och lärt dig som individ.
4

korrekturläsa din uppsats och redigera eventuella grammatiska fel. Har en vän eller familjemedlem läsa över den för att se om de kan relatera till din inlärning att köra erfarenhet, en stark uppsats är en som läsaren kan relatera Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145812.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.