Hur bokar dina praktiska förarprov

Förbi en praktisk körning Test är en förutsättning för att få din licens att köra i Storbritannien. Det är ett personligt, bakom ratten examen med en instruktör som kommer att utvärdera dina kunskaper om väg förordningar, säkerhetsbestämmelser, handsignaler och grundläggande fordonsdrift. Det är mycket viktigt att studera skriftliga regler noga och övningsköra med lärare och andra licensierade förare tills du är säker nog för att klara provet själv. När du har förberett, bokar ditt test tar bara några ögonblick. Saker du behöver
kredit-eller betalkort
Driving teoriprov certifiering
körkortstillstånd
Visa fler instruktioner
1

Tillträde Directgov UK nätet, den officiella brittiska regeringen webbplats som erbjuder ett antal offentliga resurser på ett ställe (se Resurser). Du kan boka ditt test helt online utan att behöva tala med en levande representant. Samla all information som krävs för att påskynda planeringsprocessen.
2

Klicka på "Bilismen" i den vänstra kolumnen och välj "Praktiskt prov" under rubriken "Studerande och nya förare och ryttare." Denna sida ger dig möjlighet att välja "Boka praktiskt körprov på nätet." Välj det här alternativet om du vill börja, helst mellan 6 på morgonen till midnatt måndag till söndag.
3

Se till att du har din betalningsinformation (kredit-eller betalkort), din datum och certifiering numret för körning teoriprov du passerat och antalet ditt körkortstillstånd framför dig. Klicka på "Start bokning," och följ webbplatsen kommandon.
4

Boka ditt test via telefon eller mail om du inte kan slutföra uppgiften på nätet. Ring 0300 200 1122 för att nå en representant som kommer att guida dig genom processen, eller ladda ner och fylla i ett formulär utnämning begäran mail till Driving Standards Agency (DSA) i ditt närområde.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145764.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.