Massachusetts körkortstillstånd Rules

I delstaten Massachusetts har ett graderat system när licensiering unga förare. Den körkortstillstånd är det första steget i denna process, och vid mötet statligt specificerade krav, kan föraren flytta till en junior operatörer licens och sedan på en officiell Massachusetts State körkort. Vad är en Massachusetts körkortstillstånd?

Körkortstillstånd i delstaten Massachusetts är tillgänglig för alla förare över 16 år och ett halvt år och under 18 år.


Kvalifikationer för körkortstillstånd
Unga

förare måste inneha tillstånd för minst 6 månader och bibehålla en ren drivande post i minst 6 månader innan man tar Massachusetts undersökning statlig körning eller försöker emot junior status operativ licens. Föraren måste delta och fylla en godkänd förarens utbildning kurs som kommer att omfatta klassrum, i bilen, bakom ratten och förälder välbesökta föreläsningar. Föraren måste fylla 40 timmar av förälder-övervakad körning. Addera ditt körkortstillstånd Begränsningar

Förare som innehar ett körkortstillstånd bara måste köra när åtföljs av en licensierad Massachusetts förare över 21 år gammal och som är placerad i framsätet bredvid föraren. Tillståndshavare som inte ännu 18 inte tillåts att framföra ett fordon mellan midnatt och 05:00 drivrutinerna inte kan manövrera fordonet i en annan stat som de kan vara i strid med den statens körning lagar, och innehavaren av tillståndet måste inneha av dokumentet när bakom ratten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145557.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.