TEA godkända skolorna förarutbildning

The Texas Education Agency (TEA) är en organisation med uppgift att övervaka program och aktiviteter med anknytning till offentlig utbildning i delstaten Texas. TEA: s Driver Training Division ansvarar för alla ackrediterade skolor förarutbildning och program i Texas. Alla kommersiella trafikskolor, privata utbildare och utbildningsanordnare är licensierade och reglerade av TEA. Historia och Förändringar

förarutbildning Division i Texas Education Agency ligger på 1701 North Congress Avenue i Austin, Texas. Nyligen gjorda ändringar licensiering lagar i Texas har gjort det obligatoriskt för alla unga förare att få kompletterande förarutbildning utbildning innan de beviljades sina licenser. Per den 1 mars 2010 ska alla personer 18 till 25 år gamla slutföra antingen sex timmar värde av förarutbildningen i en endast vuxna program, eller en hel kurs avsedd för minderåriga och vuxna tillsammans.
typer av utbildning
p Det finns en mängd olika alternativ förarutbildning tillgängliga för potentiella studenter i delstaten Texas. Även om det finns över hundra olika TEA-ackrediterade skolor och privata utbildare, endast några av dessa skolor och lärare är godkända för att tillhandahålla de sex timmar för vuxna endast utbildning klass. Vissa kurser hålls enbart i ett klassrum, medan andra kombinerar klassrumsundervisning med i-bilen utbildning. Online alternativ är tillgängliga i vissa lägen också. Kurser erbjuds i både spanska och engelska, även om tillgången varierar från plats till plats. Kurser för döva och hörselskadade finns också.
Kurser
p Det finns fyra olika kommersiella förare utbildningar i delstaten Texas. Den första är Driver Education, som omfattar i klassen och i bilen utbildning för nya drivrutiner. Den andra är Driving Safety, som kan användas både i utbildningssyfte och att avskeda en trafik biljett. Den tredje är en del av droger och alkohol Driving Awareness Program (DADAP), ett program från Texas förare som har domstol beordrade att närvara för läkemedel, alkohol och trafik brott. Den fjärde typen av kurs Säkerhetsbälte, en domstol beordrade, fyra timmars utbildning om bilbälte och körsäkerhet. Inte alla skolor erbjuder alla kurser. Addera Färre Tears mer år Act

81st kongressen i delstaten Texas passerade Färre Tears Fler Years lagen. Denna lag kräver nya drivrutiner för att få mer erfarenhet bakom ratten innan de får sina körkort. Lagen föreskriver att nya förare ska få 20 timmars utbildning bakom ratten i en bil, varav 10 måste vara på natten. Dessa timmar kan intygas av en förälder eller vårdnadshavare. Ytterligare information, inklusive den officiella Behind-The-Wheel Bruksanvisning, är tillgänglig via TEA: s hemsida.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145796.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.