FAQ DMV Permit Questions

Lära sig att köra är en spännande tid i en tonårings liv. Inte bara kommer du att få rörlighet, men du accepterar ett stort ansvar varje gång du sätter dig bakom ratten i en bil. Att veta vad som väntar innan du ansöker om körkortstillstånd hjälper dig att vara förberedd och göra det möjligt för dig att ställa lämpliga och korrekta frågor. Graderad Driving System

Som ny förare i USA, kommer du att bli föremål för ett system som börjar med övervakad körning och så småningom flyttas upp till full körning privilegier. Du förväntas att logga ett visst antal övervakade körtimmar och träffa åldersgränser innan du kan flytta upp till nästa nivå. Den Insurance Institute of Highway Safety (IIHS) är en stark förespråkare för detta system eftersom det tillåter dig att lära körskicklighet och riktig dom samtidigt under överinseende av en fullt licensierad vuxen. Loggning ett visst antal timmar, begränsar körning på natten och inte ha en bil fylld med vänner har visat sig minska risken för olyckor.
Ålder

Ålder regler för körning varierar i olika stater. Till exempel, i Ohio, kan du få ett körkortstillstånd när du når ålder 15 1/2, medan i Colorado kan du ansöka om ett körkortstillstånd vid 15 års ålder. Kontrollera med din lokala avdelning av motorfordon för åldersgränser i ditt tillstånd. I de flesta fall kan du hitta telefonnumret till DMV i din tryckta telefonkatalogen.
Kostnad

körkortstillstånd kommer att kosta dig $ 18 i State of Connecticut, $ 10 i Georgien och, i Virginia, är kostnaden plus $ 3 kostnaden för en vanlig körkort. Eftersom kostnaderna varierar så mycket i varje stat, se till att kolla med din lokala avdelning av motorfordon.
Exam

Du kommer förmodligen att krävas för att ta både en vision screening och en skriftlig tentamen innan du kan få ditt körkortstillstånd. Frågor på tentan inkluderar testa dina kunskaper om trafikskyltar, hastighetsbegränsningar, körning i farliga förhållanden och engagemang i en olycka. Förbered dig för examen genom att studera din statens handbok och /eller online-tester prov.
Tillstånd för varje stat

IIHS har sammanställt en lista över samtliga 50 stater "körkortstillstånd uppgifter (se Resurser avsnitt). Listan innehåller kravet på minimiålder och antalet övervakade körtimmar krävs (om någon).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145326.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.