Hur Passera Driving Manuverability Test

States såsom Ohio har en manöverförmåga prov samt en provkörning. Många människor underskattar detta test och misslyckas det första gången. Här är hur du kontrollerar att du passerar med flygande färger. Instruktioner
1

Practice - Det här är en given, men många människor inte vet exakt hur man ska träna för denna del av testet. Det är till skillnad från provkörningen, så kör på vägen kommer inte att hjälpa så mycket som att öva med koner i din enhet sätt eller i en tom parkeringsplats.
2

Använd koner (eller något som kan ersätta för kottar, såsom gräsmatta stolar) och ställa in kursen. Lådan du börjar i åtgärder 9 "x 20". Poängen markör är 20 'från de främre två koner i lådan och direkt i centrum. När du har ställt upp koner, köra fram till lådan och sluta när din främre stötfångaren ligger i linje med de bakre två koner.
3

Steg 1 av testet är helt enkelt kör förbi punkt konen. Kör fram och passera den punkt kon på vardera sidan. Instruktören berättar att gå åt båda hållen, så se till att du tränar på båda sidorna. När du passerar den punkt konen, hålla bilen parallellt med kursen och stannar precis som din rygg stötfångare linje med punkt konen.
4

Steg 2 av testet backar förbi konen från där du stoppas och in i boxen. Sätt bilen i omvänd och hålla ratten i den riktning den var i när du körde förbi den punkt konen i steg ett. Tillbaka förbi den punkt konen och börja räta ratten när du har rensat den. Tillbaka i rutan och sluta när din främre stötfångaren är i linje med de två bakre konerna i rutan. Se till att bilen är parallell med kursen när du slutar.
5

Få din teknik ned. Räkna ut när du behöver kontrollera din speglar en skuldra kontroll. Få en känsla av bilens storlek jämfört med kursen, räkna ut exakt hur långt du ska vrida ratten, etc. Se till att du vet din teknik väl innan du går för att ta provet. Öva så mycket du kan, och vara säker på att du kan göra det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145178.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.