Nackdelar med ett körkortstillstånd

När du passerar ditt körkortstillstånd, vissa stater kräver en provisorisk körkort. Detta är en mellanliggande körkort för nya förare 15 år och 6 månader till 18 år, beroende på tillståndet. Denna period är tänkt att hjälpa en ny drivrutin finslipa sina färdigheter innan de får en fullständig körkort. En provisorisk körkort, men dock ha begränsningar. Kvalificerade Driver

flesta begränsningar av en provisorisk körkort inkluderar körning med en kvalificerad förare närvarande. Definitionen av en kvalificerad förare varierar från stat till stat. Till exempel, i Maryland en kvalificerad förare är 21 år eller äldre. I Kalifornien, är en kvalificerad förare 25 år eller äldre. Om en ny chaufför går ut ur staten, måste han följa lagarna i hans hemstat och tillståndet han besöker.
Passagerare Begränsningar

Ett bakslag för en preliminär föraren inte kunna joy ride med sina vänner. De flesta stater har begränsningar för hur många passagerare en preliminär förare kan ha i sin bil och i åldrarna passagerarna. Till exempel, i Maryland, kan en tillfällig licens innehavaren har inte passagerare under 18 år i fordonet om inte en kvalificerad förare äldre än 21 är närvarande.
Tidsbegränsningar

del av den preliminära körperiod begränsad mörkerkörning. De flesta stater anser det olagligt för en tillfällig chaufför att köra mellan klockan midnatt och 05:00 utan en kvalificerad förare i bilen. Vissa stater, såsom Alabama, förbjuder mörkerkörning.
Ingen körning zoner

I vissa storstäder är nya drivrutiner förbjudna från att köra i vissa områden. Dessa områden är mer överbelastade eller farligare än vanliga vägar. I New York state, är en provisorisk förare förbjudet att köra på någon gata i en park i New York eller en bro eller tunnel i tunneln Authority.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145603.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.