Hur man förbereder för körkortstillstånd Test

Förberedelser inför körkortstillstånd test är nödvändig för att framgångsrikt klara testet och skaffa din körkortstillstånd. Ett körkortstillstånd gör en ung förare som ska ges på-the-road vägledning och utbildning samtidigt som övervakas av en förälder, vårdnadshavare eller kvalificerad instruktör. De flesta stater har begränsningar för antalet passagerare tillåts i ett fordon som drivs av körkortstillstånd innehavare. Saker du behöver
Två eller flera former av identifiering
körkortstillstånd handbok
Betalning för körkortstillstånd avgifter
Visa fler instruktioner
1

få tillstånd från en förälder eller vårdnadshavare att ta körkortstillstånd test. I vissa fall måste målsman visar också ett körkort eller giltig form av identifikation.
2

Skaffa ett körkortstillstånd handbok från din lokala Department of Motor Vehicles kontor. Denna handbok kommer att ha all information du behöver för att lära sig att klara det skriftliga provet.
3

Studera handboken minst två veckor före dagen för testet. Spendera allt från 10 till 30 minuter om dagen, fem dagar i veckan på att lära sig materialet. Frågorna finns på en typisk körkortstillstånd examen är en blandning av sunt förnuft kunskap och teknisk information. Övningsprov finns tillgängliga online, i många fall.
4

Konsultera en erfaren förare om du har problem i något område. Prata med föraren om dessa områden och be om en detaljerad förklaring vid behov.
5

Se till att hålla ett tydligt schema för dagen av testet, eftersom det är troligt att du kommer att spendera hela dagen på lokal DMV kontor eller testanläggning. Se också till att ordna tillförlitliga transporter till kontoret eller anläggningen för att säkerställa snabbhet.
6

Ge minst två former av identifiering på dagen för testet. Detta inkluderar vanligtvis en certifierad födelseattest, Social Security-kort eller ett giltigt pass. Kopior accepteras normalt inte som giltiga former av identifikation. Du kommer också att behöva passera ett syntest och betala för körkortstillstånd testa avgift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145859.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.