Hur man kör en brandbil

Att köra en stor, röd brandbil är en dröm för många barn. Men verkligheten är att köra en brandbil är knappast barnens grejer. Du behöver specialiserad utbildning, licensiering och kunskap för att först bli brandman, och sedan lära sig att köra brandbil. Det kan tyckas enkelt, men det är svårt att se brandbilen hjälper allmänheten i stället för att skada det. Saker du behöver
Brand engineSpecialized förarens licenseSpecialized utbildning
Visa fler instruktioner
1

bli brandman. Ring din lokala brandkåren för att ta reda på hur man startar utbildning för detta jobb.
2

Gain lämplig licens från ditt tillstånd att köra en brandbil. I de flesta stater, är detta tillstånd som liknar en lastbilschaufför körkort, och det kräver flera timmar av övervakad körning i brandkåren innan du ger dig ut på allmänheten.
3

Lär dig hur att till ingenjör (pump) motorn. Föraren av en brandbil är ansvarig för att tillsammans alla spakar och knappar som får vatten från brandpost, till motorn och slangarna. Detta är specialiserad kunskap som kräver månader av träning samt bra matte förmåga.
4

Känn din motor och dess innehåll. Föraren av en brandbil är ofta uppmanas att hitta stegar och annan utrustning med kort varsel.
5

Kom ihåg att brandbilar är inte bara stora, röda lastbilar. Många bär mer än 1000 liter vatten, och att vattnet gör att motorn stannar annorlunda jämfört med en vanlig bil. När motorn stannar, vattnet rör sig fortfarande, att lägga till fart.
6

aldrig tillbaka upp en brandbil utan en spotter (någon som står bakom motorn och talar om när det är säkert att backa upp och när du ska sluta). Många brandmän har dödats av motorer backar in i dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145152.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.