Florida körregler

Varje stat har en annan uppsättning av körning regler, och det är upp till föraren av fordonet att följa reglerna i den stat han är i, även om det bara passerar genom staten. Tänk på att säkerhetsbälte lagar, maximala hastighetsgränser och försäkringskrav varierar från stat till stat. Florida är den nationella listan över återgående stater, vilket innebär att kör kränkningar som begåtts i Florida rapporteras till ditt hem statens DMV. Säkerhetsbälten

framsätespassagerarna är skyldiga att använda bilbälte vid alla tidpunkter. I baksätena, bör barn under 16 att använda bilbälte eller placeras i en lämplig bil eller bälteskudde. I Florida, kan brottsbekämpande stanna bilen för ett säkerhetsbälte kränkning, där många länder kommer endast biljett brottslingar. Kostnaden för ett bilbälte förseelse är $ 30 för vuxna och 60 kronor för felaktigt fastspänt i mars 2010.
Maximala hastigheter

På landsbygden motorvägar, den maximala hastigheten gränsen är 70 MPH, reduceras till så lite som 45 i vissa centrala områden. Andra vägar varierar från 60 MPH i lantlig miljö med 40 i stadens gränser. De flesta skolområden är 20 MPH och strikt. Du kan ticketed för så lite som en mil över gränsen i vissa områden och omständigheter, men du är i allmänhet tillåtet fem MPH nåd. Reser mer än 15 miles över gränsen kan ticketed som vårdslös körning och medför allvarligare konsekvenser. Kostnaden för fortkörning överträdelser varierar från region till region inom staten.
Försäkring

Florida lag kräver ett minimum av försäkring för alla drivs registrerade fordon i staten. Fordon ska vara försäkrad för $ 10.000 i enskild person kroppsskada (20.000 dollar för flera personer) $ 10,000 egendomsskador och en kombinerad enda gräns på $ 30,000. Dessutom kräver Florida lag förare att bära no-fault försäkring på $ 10.000 egendomsskador och $ 10,000 kroppsskada. Underlåtenhet att tillhandahålla försäkringsbevis kan resultera i böter, omedelbart borttagande av bilens registreringsskylt, eller ens gripandet och upphävande av körkort. Addera DUI lagar

Den rättsliga alkohol i blodet i Florida är .08. Statliga och lokala kommuner driver ett stort antal säkerhets-och checkpoints nykterhet, och genomdriva rattfylleri lagar anses vara en högsta prioritet. Misstänkt DUI brottslingar häktas, och övertygelse enligt Florida lag är en sex månaders obligatorisk indragning av din körning privilegium, tillsammans med hundratals dollar i böter och rättegångskostnader.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145368.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.