Blandad åldersgrupp Lärande Fördelar

I många skolor får eleverna hålls samman i liknande åldersgrupper. Men det finns många fördelar med att ha studenter deltar i blandade åldersgruppen lärande upplevelser. När eleverna har en chans att interagera och lära sig med andra som är äldre eller yngre än de själva, kan de öppna upp för helt nya världar för lärande. Undervisning Övriga

När eleverna arbetar med yngre elever, de är inte bara att lära, de undervisar yngre elever saker som de vet. För många studenter är undervisning ett sätt att befästa sin egen kunskap, och fortsätter på den inslagna vägen mot ett livslångt lärande. Lära andra, eller undervisning yngre elever, är ett sätt för studenter att växa och excel.
Lära av andra

När eleverna arbetar med andra som är äldre än de själva, de lär av andra elever i stället för bara från vuxna. Eftersom människor har olika lärstilar och olika tekniker undervisning, kan eleverna utsättas för alla olika typer av stilar. Studenter som arbetar tillsammans med äldre elever har en chans att lära av dem.
Community Building

Lärande miljöer som innehåller både yngre och äldre elever hjälper till att bygga en gemenskap inom skolan. Som en utanför samhället, har en skola elever i alla åldrar att hjälpa varandra och lära tillsammans. När eleverna känner sig som om de har en skola, kan de känna sig mer kraftfullt och positivt om att respektera sina skolor och varandra. Addera Förberedelser för Real of Life

Studenter alla åldrar som arbetar i blandade åldersgrupper har fördelen av att vara mer förberedda för livet i allmänhet. I andra situationer än skolan, måste människor samexistera med olika åldrar av människor. Familjer, arbetsmiljöer, klubbar, aktiviteter, och livet i allmänhet kretsar kring interagera med människor i alla åldrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145864.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.