Proffs på tonåringar Med Driving utbildning

När en ung person når mitten av tonåren, börjar han undra hur du får ett körkort. Medan fullbordandet av en förare-utbildning kurs krävs inte för att få ett körkortstillstånd i alla stater, är det ändå, rekommenderas bara om överallt. Fortfarande, som tonåriga dödsfall från fordonsrelaterade olyckor fortsätter oförminskat, är tron ​​på värdet av dessa klasser börjar avta, och många stater uppdaterar sina undervisningsmetoder och genomföra olika begränsningar för tonåringar under deras första år på vägen. Historia

Under många år var chaufför-utbildning klasser erbjuds på gymnasieskolor antingen som en del av den ordinarie läroplanen eller som en efter-skolan-program. Fram till slutet av 1970, fick dessa kurser federal finansiering. Idag, på grund av ekonomiska problem, begränsningar schemaläggning, och det faktum att vissa stater inte mandat förarutbildning,. Programmen är i allmänhet erbjuds i skolorna som en extracurricular aktivitet för vilka studenter debiteras en avgift

Typer

Idag driver-utbildningar flyttar in i nya och innovativa arenor inklusive Internet, dvd-skivor och andra hem-instruktions format. Vissa stater, som Kalifornien, rekommenderar nu och ge rättsligt erkännande till olika online-kurser, som vid färdigställandet, medger en ung person att få ett körkortstillstånd. Columbia High School i East Greenbush, New York, ger gymnasieelever krediter till studenter som tar en körning kurs som inkluderar tid på en körsimulator.
Missuppfattningar

Trots de många utbildningar som finns, statistiken visar att det fortfarande finns alltför många tonåriga dödsfall och skadade i trafiken. Enligt ett Centers for Disease Control and Prevention (CDC) rapport, 4544 ungdomar mellan 16 och 19 år omkom i motorfordon kraschar under 2005. Ytterligare 400.000 allvarliga skador. Med så många dödsolyckor fortfarande förekommer på årsbasis, är myndigheterna kommer att tro att förarutbildningen ensam är inte tillräckligt effektiva.
Förebyggande /Lösning

CDC rekommenderar genomförandet av graderade chaufför-licenssystem, som är utformade för att försena hela licensiering samtidigt som den nya drivrutinen för att få hennes första körupplevelse under låg risk villkor. Vissa stater, såsom Connecticut, har redan antagit nya lagar som anställer graderade tillståndsförfaranden för tonåringar åldern 18 och yngre. Enligt CDC, dessa begränsningar redan står för minskningar på upp till 40 procent i dödliga och skada kraschar.
Överväganden
p Det finns många fördelar att förarutbildningen för tonåringar . Dessa kurser presentera värdefull information om trafikregler, bromssträckor och hur man undviker olyckor. Ändå verkar det som om erfarenhet är den bästa läraren, och genom att anta nya tillståndsförfaranden, är tjänstemän att hjälpa unga människor att få värdefull erfarenhet samtidigt som den är i en relativt trygg miljö. Föräldrar som bor i stater som ännu inte har genomfört graderade chaufför-licenssystem rekommenderas följa samma riktlinjer under de första månaderna av sin tonåring körupplevelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145250.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.