Körkortsprogram Krav i Alabama

För att få ett körkortstillstånd I Alabama, måste föraren vara minst 15 år och yngre än 18. Med ett körkortstillstånd, är en tonåring föraren tillåtet att köra med en förälder eller vårdnadshavare eller annan licensierad förare som är 21 år eller äldre. Denna passagerare måste sitta i framsätet. Förberedelser

tonåring förare måste fylla i antingen 30 timmar bakom ratten utbildning eller ett utrikesdepartementet av utbildning godkänd förarutbildning kurs. Den bakom-ratten utbildningen kan slutföras med en förälder eller vårdnadshavare eller en certifierad trafiklärare. Den drivande instruktör eller förälder eller vårdnadshavare måste sedan logga kontrollen formulär som tillhandahålls av staten Department of Public Safety bekräftar att de timmarna har slutförts. Om slutföra en kurs förarutbildning, måste studenten få ett Pedagogiska institutionen formulär verifiera att kursen har avslutats. Innan de får Addera Identification

att ta den skriftliga undersökning på lokal Department of Public Safety testning plats, måste en förare uppvisa legitimation. En Social Security-kort krävs av alla sökande som har ett Social Security Number. Dessutom måste föraren ha ett födelsebevis och bevis på inskrivning eller examen, såsom en aktuell utskrift eller ett diplom.
Examination

Teens måste passera tentamen ges vid en lokal Department of Public Safety testning läge (se Resurser). Testet innehåller frågor om fordonssäkerhet, trafikreglerna, inklusive vägskyltar och trafikljus, lagar om den tillåtna hastigheten i en skola zon, hur att vara försiktiga runt fotgängare och annan information i Alabama Driver Manual (se Resurser). Avgiften för denna examen är $ 5 från 2010.
Permit

När undersökningen är klar och alla nödvändiga blanketter lämnas in, jag körkortstillstånd en Stage utfärdas för en extra avgift på $ 23,50 (från 2010). Föraren måste hålla detta tillstånd för sex månader och vara minst 16 innan de tillåts att uppgradera till ett begränsat körkort. Med en begränsad licens ytterligare privilegier beviljas, t.ex. körning till och från skola och arbete utan en förälder eller vårdnadshavare eller annan godkänd förare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145535.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.