Anledningar att inte köra

De flesta använder sin bil dagligen för att komma hemifrån, arbeta, fotbollsträning, till mataffären och någon annanstans en hektisk dag kan kräva. Även om det kan tyckas opraktiskt att ge upp körning, skära tillbaka har en mängd fördelar. Överväg att avsätta ett par dagar i veckan som icke drivande dagar för att hjälpa miljön, förbättra din hälsa och spara pengar. Hjälp miljön


Även om vi måste ha våra fordon kontrolleras för att säkerställa att de uppfyller emissionskrav, producerar de fortfarande föroreningar som orsakar smog och andra miljöproblem. Vissa bilar producerar mer utsläpp än andra, men alla fordon släpper olika biprodukter i atmosfären, säger PBS.com. PBS.com rapporterar också att nästan en tredjedel av den totala föroreningen i Förenta Staterna orsakas av fordon. Skära ned på bilkörning är ett bra sätt att bidra till att minska utsläppen bilen producerar och bidra till att minska föroreningarna.
Förbättra din hälsa


Nästan alla är skyldiga till att köra sin bil till en butik som ligger bara några minuter bort. Om avståndet är tillräckligt kort, försök gå eller cykla för att göra dina ärenden istället. Detta kanske inte fungerar om du behöver besöka affären och kommer att behöva bära tunga väskor hemma, men överväga att gå till banken för att sätta in en check eller ta en åktur till posten för att posta ett brev istället för att köra varje gång. Dessa promenader och cykelturer är ett utmärkt sätt att smyga lite fysisk aktivitet i en dag som normalt bara innebär att sitta bakom ett skrivbord, sitter i en bil eller sitter på soffan. Mayo Clinic rapporterar att regelbunden motion har många fördelar bl.a. bekämpa kroniska sjukdomar, viktkontroll och öka din energinivå.
Spara Pengar

Enligt CBS, som i mars 2009 var den genomsnittliga gaspriset över nationen var $ 2,75 gallon, en jättestor 81 cent högre än genomsnittet bara ett år tidigare, och experter förutspår att gaspriserna endast kommer att fortsätta stiga. Oavsett om du kör en gas MATVRAK eller en mer ekonomisk bil, inte köra några dagar av veckan är säker på att spara pengar. De flesta städer erbjuder en mängd allmänna kommunikationer inklusive underjordiska järnvägssystem och bussar som kostar betydligt mindre än vad vi betalar för gas på en daglig basis. Självklart är det inte alltid praktiskt att ta bussen istället för din egen bil, men de flesta människor kan hitta ett par dagar i veckan där kollektivtrafiken är en helt genomförbart alternativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145415.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.