Hur man klarar av Daly City, Kalifornien, förarprovet

I Daly City, Kalifornien, det säkra sättet att klara förarprovet som har gett vid stadens Department of Motor Vehicles grenen är genom att studera förarens handbok och övningsköra på stadens gator. Körprovet, som varar ca 20 minuter, består i huvudsak av att slutföra enkla manövrar som förarna utför under daglig drift av ett motorfordon, inklusive körning i trafik, filbyten, vänster och höger varv, och stannar vid korsningar. Instruktioner
1

Skaffa en kopia av California Department of Motor Vehicles förarens handbok så att du kan studera informationen innan du tar förarprovet. Kopior av häftet finns på Daly City DMV filial, som ligger på 1500 Sullivan Ave. En PDF av handboken finns också tillgänglig online på California DMV: s officiella webbplats (se Resurser).
2

Läs särskilda delar av Driver Handbook flera gånger och studera informationen noggrant. Sektionerna att studera är "Lagar och regler av vägen," "trafikljus och skyltar," "säkerhetsrutiner körning" och "Viktigt Driving tips." Även öva handlingen att köra är viktigt, måste du också känna till trafikreglerna, och de tidigare nämnda delarna kan hjälpa dig att lära dig vad du ska göra och undvika att göra bakom ratten.
3

övningsköra på gatorna i Daly City. Om du är en närvarande licensierade förare som måste passera ett körprov för att förnya din licens, kan du träna på egen hand eller med en annan person. Men om du är en första gången sökande som aldrig varit licensierad i någon stat i USA, måste du fylla i ett Kalifornien-certifierad drivrutin utbildning kurs. Det finns en Daly City-baserade företag som erbjuder körning kurser, Fil-Am bilskola, bolagets webbplats finns i avsnittet Referenser
4

Ta körprov vid Daly City DMV gren.. Kontrollera att det är under en tid när du är helt vaken och inte sömnig, hungrig eller distraherad, eftersom detta kan påverka din prestation. Dessutom, se till att fordonet du kommer att köra har främre och bakre registreringsskyltar med nuvarande registrering, en fungerande horn, arbetande bromsar och andra säkerhetsåtgärder, plus försäkringsbevis. Om du inte har en eller flera av dessa, kan du testa att skjuta upp eller ställa av examinator.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145838.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.