Massachusetts drivande ålder Lagar

I Massachusetts, måste invånarna vara 18 år gammal för att få en full klass D (personbil) eller en klass M (mc) körkort. På ålder 16 1/2 att de kan få en Junior operatörslicens som ger dem möjlighet att framföra fordon unchaperoned, men med vissa restriktioner gäller. Invånarna måste vara 18 år gammal för att få någon kommersiell körkort (klass A, B eller C). Det första steget för att få ett körkort är att få ett körkortstillstånd. Personer under 18 år behöver en förälders medgivande att ansöka om körkortstillstånd eller en Junior operatörslicens. Körkortstillstånd

Vid 16 år gammal, kan invånarna ansöka om körkortstillstånd. Tillståndet medger övningsköra endast under uppsikt av vuxen. Ytterligare begränsningar är att det inte får finnas några passagerare i bilen under 18 år om det inte finns en vuxen närvarande som är över 21 år som har haft ett giltigt körkort i mer än ett år. Tillståndet är tänkt att ge tid för den nya drivrutinen för att öva och lära sig att använda ett fordon så att han kan vara beredd på förarens tentamen. p> Vid 16 1/2 invånare kan ansöka om ett Junior operatörslicens. Det finns några krav som måste uppfyllas för att ansöka om Junior operatörslicens. Sökanden måste ha haft ett körkortstillstånd för sex månader. Sökande måste ha fullgjort 30 timmar klassundervisning, 12 timmar bakom hjul, sex timmars observation, och 40 timmars körning med en förälder eller vårdnadshavare. Slutligen måste de ha en ren förarens rekord.
Ytterligare begränsningar

med ett körkortstillstånd, finns det begränsningar för körning med Junior operatörslicens. Föraren kan inte köra mellan klockan 00:30 och 05:00 utan en förälder eller vårdnadshavare i bilen. Dessutom kan det inte vara en passagerare under 18 år om det inte finns en vuxen över 21 år närvarande som har haft ett giltigt körkort i över ett år. Vid 18 ägare till en Junior operatörslicens kan uppgradera till en fullständig körkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145450.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.