Hur man använder den Teen Driving Experience Book Logga in Texas

I delstaten Texas, föräldrar har möjlighet att delta i hem-undervisade förarens utbildning. Istället för den tonåring deltar i en klass med andra elever och en instruktör, hjälper föräldern tonåringarna studien för tentamen och övervakar sin körning verksamhet. För att ansöka om en licens måste teen visar minst 14 timmars övervakad körtid. Körupplevelsen loggboken skall lämnas vid tidpunkten för ansökan som bevis på den nödvändiga tiden bakom ratten. Saker du behöver Teen Driving Experience Log Book
Visa fler instruktioner
1

Fyll i datum för varje körning session i "Date"-kolumnen. Inkludera månad och dag.
2

Notera vilken typ av fordon du kör i nästa kolumn.
3

Skriv namnet på den gata eller väg du övat på i "Route" kolumnen.
4

Anteckna eventuella särskilda köranvisningar i "manövrar Praktiseras" kolumnen. Du bör öva oskyddade vänstersvängar, trepunkts kursomläggningar och backning, liksom motorväg och street körning.
5

Notera vädret i "Väder" kolumnen och eventuella extra anteckningar i " Anmärkningar "kolumnen.
6

Record tiden förbereda för enheten som skild från faktiska körtid. Detta innefattar kontroll speglar och mätare och utföra en säkerhetskontroll av däck, belysning, osv.
7

Lägg dagen eller natten körtider till rätt kategori.
8

Skriv hur mycket tid ägnades granska händelserna i enheten i "debriefing"-kolumnen. Fortsätt lägga rader av körinformation tills du har slutföra de nödvändiga körtimmar
9

. Totalt siffrorna längst ned i formuläret och skicka in det med resten av ditt hem-undervisade förarens utbildning material.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145251.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.