Tips för att hjälpa dig att klara förarutbildning

Lära sig att köra kan vara både en nervpåfrestande och spännande tid. Drivrutiner utbildningar kan ge lite välbehövlig körupplevelse. När du tar förarutbildning och tentamen eller väg-kompetens test för att få ett körkort, är det viktigaste att komma ihåg att vara förberedd och behålla lugnet. Att bli en bra, bekväm förare tar praxis. Känna till grundläggande regler och efter ett tag, kommer det hela att komma naturligt. Vet trafikreglerna

Studera och memorera de grundläggande trafikreglerna. Detta kan göras genom att besöka den riktiga statens Institutionen för motorfordon (DMV) hemsida för att ladda ner en kopia av sitt förarens handbok. Detta häfte innehåller allt som behövs för att veta för att bli en säker, informerade förare. En kopia av handboken kan också erhållas genom att stoppa in på en lokal DMV kontor. Vet trafikreglerna (inklusive trafiklagar, läsa vägskyltar och säker-driving) och förare utbildning kommer att vara en mycket mer njutbar upplevelse.
Var respektfull

Var medveten om sin omgivning under körning. När på en mellanstatlig, vet om det finns bilar bakom eller vid sidan av bilen. Om en annan bil sammanslagning, vara respektfull och flytta över om det är möjligt. Innan detta sker, alltid göra det en sista blick över axeln för att se den döda vinkeln är klar, och glöm inte att använda vänster blinkers. Sammanslagning på en Interstate från en on-ramp kan vara stressigt och utmanande, behöver så alla inblandade att vara extra försiktig och respektfull.

Respectfulness tillämpas i andra situationer också. Var noga med att följa reglerna i "förkörsrätt" och alltid vara en smart, säker förare. Aldrig skynda att försöka slå någon till punsch, och inte förvärra en situation genom att försöka påskynda att undvika att passera. Lyssna på instruktioner från en förarutbildning instruktör och vara tacksam för erfarenheten.
Var försiktig

alltid vara försiktig när du kör. Förutsätt inte alla andra förare kommer att följa reglerna. Andra kan inte gå över till att en bil att gå samman i trafiken. De kanske inte kan. Förutsätt inte att en bil kommer att nödvändigtvis stanna vid en stoppskylt heller. Var uppmärksam, och vara säker på att den andra bilen saktar ner innan du drar ut framför den. Detta en försiktig handling kan förhindra en olycka eller förlust av liv.

Var försiktig i andra situationer också. Om en annan bil att köra oregelbundet, hålla sig borta från det. Drivrutiner träning kan orsaka nervositet, så var noga med att inte följa alltför tätt bakom alla fordon. Lämna lite utrymme att reagera på oförutsedda omständigheter.
Lyda Hastighetsgräns

alltid vet vad hastighetsgränsen är. Gå inte för fort eller för långsamt. Båda kan orsaka en olycka. Kom ihåg att de flesta bilolyckor där tonåring förare orsakas av dem som kör för fort.
Använd blinkers

Slå på lämplig signal när filbyte eller svarvning. Signalering ger en indikation till andra förare vilka åtgärder bilen kommer att ta. På så sätt kan de andra förarna agera därefter och förhindra en olycka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145230.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.