Kan jag köra till skolan med min Permit?

En förares tillstånd medger börjar förarna en chans att öva körning medan de lär sig trafikreglerna. Några stater tillåter föraren tillståndshavare att köra till och från skolan på ett tillstånd som brukar kallas en "skola tillstånd." De kvalifikationer och restriktioner för dessa tillstånd varierar från staten. Driver Tillstånd

förarens tillstånd är ett tillfälligt körkort som ger tillståndshavaren att driva ett motorfordon inom vissa begränsningar. Det gör att nya förare att öva medan de lär sig att köra bil. Körtillstånd begränsningar varierar beroende på stat, men den största, är densamma i nästan varje stat: En fullt licensierad förare måste medfölja tillståndshavaren. Även åldersgränser varierar, de flesta stater kräver att föraren vara minst 14 till 16 år gammal. Addera Skolan Tillstånd
p Det finns ett fåtal stater som tillåter föraren bevilja optionsinnehavare att köra ensam till skolan på en speciell typ av tillstånd som brukar kallas en "skola tillstånd." Varje stat har sina egna namn: Iowa kallar det en "Minor School License." Politik beträffande skolans tillstånd varierar, så det är en bra idé att kolla med din lokala DMV. Majoriteten av stater som erbjuder skolans tillstånd jordbruk stater. Dessa licenser har sitt ursprung för att möta behoven hos gårdens barn som ofta behövs för att köra till skolan om deras gård var utanför busing rutter.
Gemensamma Begränsningar Förarens Tillstånd

Några vanliga begränsningen på normala innehavare förarens tillstånd är listade nedan:

föraren och alla passagerare måste använda bilbälte vid alla tillfällen

Vissa stater har begränsningar för antalet passagerare i bilen. liksom en ålder av passagerarna.
p Om föraren är minderårig flesta stater kräver att föräldrarna underteckna en sanningsförsäkran förmyndarskap. Majoriteten av stater kommer att kräva ett skriftligt prov för att vara

passeras samt bevis på registrering i förarens utbildning förstås. Addera Hur att kvalificera sig för en skola licens i Iowa
p Det finns ett antal stater som erbjuder skolans tillstånd och de har alla olika kriterier. I den här artikeln Iowa krav och restriktioner kommer att användas som ett exempel. Kontrollera din lokala DMV för din statens riktlinjer. Nedan finns de kvalifikationer som en förare måste uppfylla för att vara berättigad till en mindre skola License (MSL) i Iowa.

MSL Innehavaren kan driva ett fordon ensam under timmarna av 5:00 till 22:00 Det finns inga undantag eller undantag.

MSL Innehavaren kan endast köra ensam över de mest direkta och framkomliga vägen mellan licensinnehavaren bostad och skola, samt till och från fritidsaktiviteter inom skoldistrikt. Studenten kan också köra till en bensinstation för att tanka så länge bensinstationen ligger på den mest direkta och framkomliga vägen.
Begränsningar Skola Tillstånd i Iowa

Enligt Iowa statens lag, när en elev har kvalificerat sig för en MSL i Iowa, det finns begränsningar för när och var de kan driva bilen ensam. Som anges på deras hemsida, en student måste uppfylla följande krav:

Studenten måste ha genomgått en Iowa-godkänd kurs i förarutbildning

Studenten måste ha haft giltigt Instruktion Permit under. den sexmånadersperiod som omedelbart föregår ansökan för MSL.

Studentens färdhistorik måste vara fria från fällande domar för att flytta trafikförseelser, bidragande olyckor och uttag licens under de sex månader som omedelbart föregår ansökan.

Studenten måste leva en mil eller mer från skolan för inskrivning

superintendent, ordförande i skolrådet, eller huvudmannen måste bestämma lämpliga och underteckna ett intyg av nödvändighet /Intyg för skolan License.

studerandes förälder eller vårdnadshavare måste också ge undertecknade samtycke på meddelandet om nödvändighet /Intyg för skolan License.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145268.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.