Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man drar en bil ur snön

Dra en bil ur snön kan vara en knepig pärs. Beroende på hur djupt din bil sitter i snön, kan du behöva extra verktyg och några medhjälpare att framgångsrikt dra bilen ur snön. Alltid öva säkerhetsföreskrifter. Det är bäst att kontakta och vänta på hjälp om det är mörkt och om väglaget är särskilt ogynnsamma. Saker du behöver
Mat Spade
eller filt
Visa fler instruktioner
1

Steg utanför fordonet för att se till att bilens avgasrör inte blockeras av högar av snö eller is bitar. Rensa ut avgasröret om snö och is är synliga så att giftiga ångor inte kan komma in i fordonet.
2

Gräv snön ut ur bilen med en snöskyffel eller annan Avrivaren. Specifikt bort så mycket snö som möjligt runt däcken, vilket rensa vägen att däcken behöver flytta på.
3

Sätt fordonet på låg växel. Lägg små mängder av tryck till gaspedalen så att hjulen roterar långsamt på snön. Placera bilen på högre växel om fordonet har en manuell växellåda. Rotera däcken hjälper till att platta till och packa snön ner så att det är lättare att accelerera över snön senare.
4

Wedge en bil matta, filt eller flat stor handduk under bilens framkant hjulet. Cm bilen framåt genom tillsats av små mängder tryck till gaspedalen tills däcken kommer upp på objektet. På så sätt kan föraren av bilen långsamt och framgångsrikt driva däcken ut ur snön.
5

Be om hjälp om det är tillgängligt. När du lägger tryck på gasen, eftersom den andra personen eller personer för att driva fordon bakifrån. Ge bilen som extra push hjälper däcken går över snön mer effektivt och snabbare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144902.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.