Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Lag för rapportering auto olyckor i Massachusetts

Massachusetts lag kräver en förare inblandade i en bilolycka för att rapportera olyckan i vissa situationer . En förare ska förstå vilka situationer kräva inlämning av en rapport , syftet och nödvändig information för rapporten . Krav

Efter en olycka i Massachusetts , måste föraren lämna in en skadeanmälan inom fem dagar efter olyckan inträffar . Han måste lämna en rapport när skadan på något fordon eller egendom överstiger $ 1000, eller om någon person råkar ut för en skada . Skicka en kopia av rapporten till polisen i staden där olyckan inträffade , försäkringsbolaget och kansliet för motorfordon .
Syfte

Massachusetts fordonsföraren kraschrapporter bidra till identitet områden med en hög koncentration av olyckor och förbättra farliga vägar . Information hjälper till att skapa program for Highway Safety för att minska skador och dödsfall .
Rapport

Massachusetts , kräver en olycka rapport information om alla berörda fordonen , förare och passagerare , skador på egendom och varje icke - bilister inblandade . En förare skall lämna en beskrivning av hur olyckan inträffade , krascher , ett diagram över scenen och information om vittnen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144928.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.