Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Ska jag flytta min bil efter en trafikolycka?

En bilolycka är skyldig att hända minst en gång i ditt liv. Oavsett om det är en lätt fender-bender eller en större olycka, kräver de steg att följa efteråt för säkerhets-och försäkring skäl. Men inte alla olyckor är desamma och bilolycka protokollen inte följer en federal utan en statlig lag. I vissa stater är det olagligt att flytta en bil efter en olycka, och i andra är det obligatoriskt att förhindra andra olyckor. Det är bäst att bekanta dig med de lagar statliga Körning i fall en olycka skulle inträffa. Håll dig lugn

Behåll lugnet, sätta på bromsar och stänga av bilmotorn. Ta en stund för att se om du eller någon har skadats och om det finns någon eventuell gas lukt. Om en person har skadats, inte flytta honom och ringa EMT omedelbart för assistans.
Flytta eller Stabalize Bil


Beroende på statens lag och tillståndet i bilen, slå på dina varningsblinkers och antingen hålla bilen stabil eller flytta den till ett säkrare område som axeln av en motorväg.
File Olycka Rapport

ringa polisen och lämna in en skadeanmälan. Om polisen inte kommer fram, antingen ringa eller gå direkt till polisen för att lämna in en rapport. För försäkrings-och juridiska skäl, endast skall ange de fakta och avstå från att erkänna skuld eller göra anklagelser.
Trade Kontaktinformation

som du väntar för polisen att komma fram, byta detaljerad information med alla som var inblandade i olyckan. Inte diskutera någonting bortsett från viktig information. Skriv ner de fullständiga namn, adress och telefonnummer till föraren, andra passagerare och vittnen. Skriv även ner förarens licensnummer, registreringsskyltar, försäkringsbolagets uppgifter, den registrerade ägaren av bilen och detaljerna bil som modell, göra, beskrivning, etc. Om en polis är närvarande, får sitt namn och visitkort liksom.
Ytterligare information

Med kompletterande anmärkningar till olyckan kan vara användbara. Överväga att skriva ner skadorna, trafikförhållanden, vägmärken, väder, tid, datum och annat som kan ha möjligen bidragit till olyckan. Det kan också vara till hjälp för att ta bilder eller göra en skiss av olyckan.
Efter en olycka Rutiner

Kontakta ditt försäkringsbolag omgående. Beroende på läget och kostnaden för olyckan, kan du bli skyldig att lämna in en rapport med Department of Motor Vehicles (DMV) inom fem eller tio dagar efter olyckan. Vissa stater kommer att ta bort din licens, oavsett fel, om filen inte har tillträde. Också, erkänna och hålla koll på eventuella smärtor som kan vara förknippade med olyckan. Om du misstänker att några skador, se en läkare omedelbart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144865.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.