Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Ömma muskler efter en bilolycka

Plötsligt, fyller ljudet av tjutande däck, krossat glas och metall knaprande öronen. Du känner själv smällde in i sidan av bilen som du träffar bromsen. Du har just varit i en bilolycka. Den farligaste ögonblicket är över, men du kommer fortfarande att behöva brottas med efterverkningar, som ömma muskler. Onaturliga rörelser

Under en bilolycka, flyttar kroppen i onaturliga sätt. Det är därför whiplash är nästan uteslutande en bilolycka skada. Dessa onaturliga rörelser kan skada ben och muskler.
Spända muskler

Muskler kan vara öm efter en olycka om föraren eller tempus passagerare dem att spänna för påverkan. Med adrenalinet rusar genom nervsystemet, musklerna kan utföra utöver normal kapacitet.
Drog muskler

Om ömhet inte orsakas genom att spänna eller att hålla fast vid ett föremål i bilen, kan det vara resultatet av en drog muskel. Drog muskler kan uppstå när kroppen arbetar utöver sin normala förmåga.
Pain Source

Se till smärta och ömhet orsakas av en muskel och inte något mer allvarligt, som inre blödning eller ett brutet ben. Ofta smärta kan stråla från ett område, vilket gör det svårt att peka ut den exakta platsen.
Varning

även ett mindre bilolycka motiverar en resa till läkare eller akut rum. Endast en läkare kan korrekt diagnostisera eller identifiera en skada som orsakas av en bilolycka. Ofta kan det adrenalin frigörs genom att vara i denna hög stress situation maskera smärtan av en allvarlig skada.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144901.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.