Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man undviker Car Dents

Även om alla försöker undvika bil bucklor, vi är ofta i händerna på den stora allmänheten. Däremot kan några steg hjälper föraren att undvika bucklor. Instruktioner
1

Välj sneda parkeringsplatser. Även om det kanske låter fånigt, kan de flesta förare bedöma snedställda parkeringsplatser med mer noggrannhet än raka utrymmen. Vinkeln gör det lättare att manövrera en bil in i och ut ur utrymmet och samtidigt undvika en snäv squeeze på ena eller andra sidan.
2

Park från andra förare. Om det finns en möjlighet, park i en avlägsen del av en parkeringsplats för att undvika bucklor. Även denna lösning skulle kunna presentera frågor av besvär, är det ett perfekt tillfälle att få lite motion. Addera 3

Lämna avståndet mellan dig själv och andra förare på vägen. En av de vanligaste orsakerna till fender-Benders följer för nära. Lämna minst mängden utrymme mellan din bil och den ena framför dig som skulle ta två sekunder att komma ikapp. Två sekunder bör ge tillräckligt med tid för att reagera på en bil fel eller potentiell olycka.
4

Undvik trånga utrymmen. Slutna utrymmen som garage, carportar och uppfarter ofta trångt med röran. Håll din parkeringsplats fritt från skräp för att undvika stötar eller allvarliga bucklor.
5

Investera i en parkeringshjälp. Om du har möjlighet, kan en anordning för att underlätta parkering processen sätta stopp för bekymra dig om säkerhetskopiering, dra ut eller parkering i ett litet utrymme. Laser guide enheter och i bilen kameror avsedda att hjälpa förarna flytta bakåt kan hjälpa till att undvika bucklor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144779.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.