Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man läser en rapport Traffic Accident

trafikolycka rapporter innehåller en stor mängd information, inklusive de inblandade parterna och deras kontaktuppgifter, den rapporterande polisman beskrivning av olyckan, väderförhållanden vid tiden för olyckan och fordonet skada svårighetsgrad. National Highway Traffic Safety Administration webbplats är en online-resurs för både beställning och tolka rapporter trafikolyckor för stater, US territorier och indiska nationer. Instruktioner
1

Gå till National Highway Traffic Safety Administration State Crash Blanketter Catalog sidan. På denna sida finns en klickbar bild av USA, med ytterligare länkar till Amerikanska Samoa, Guam, Mariana Islands, Puerto Rico, Jungfruöarna och indiska nationerna. Varje stat och region har sina egna trafikregler former olyckor rapportering och processer.
2

Klicka på stat eller region där olyckan inträffade. En sida visas som listor byrå kontaktinformation, resurs länkar, exempel på rapporter trafikolyckor och överlägg. Ett överlägg är en legend för de koder och beteckningar på skadeanmälan.
3

Scrolla ner på sidan till miniatyrer avsnittet, som innehåller tryckbara bilder av rapporter trafikolycka, överlagringar och andra kompletterande former. Leta efter ett filnamn med ordet "overlay" och numret som motsvarar din trafikolycka formulär. Till exempel, har Colorado två overlay sidor motsvarar dess tvåsidigt persontrafik trafikolycka rapport DR 2447:. Overlay A DR 2447 och Overlay B DR 2447
4

Öppna överlägget genom att klicka på dess fil namn, och skriva ut det.
5

Trimma överlägget. Klipp längs vänster och höger marginaler, och sedan montera alltför form inom ditt trafikolycka rapporten genom att rada upp siffrorna på överlägget med samma nummer på de flikar rutorna i rapporten (Detta stämmer skriftliga förklaringar till ditt trafikolycka rapporten). Den andra uppgifter om rapporten kommer att vara beskrivande text, och är självförklarande (t.ex. i en låda märkt "Skid Marks," en officer registrerar längd bromsspår på platsen, eller i en markerad ruta " Citation, "en officer indikerar om en biljett gavs och brottet).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144875.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.