Så monterar du ett vapenfodral

All Terrain Vehicles (ATV), även känd som fyrhjulingar, är kraftfulla fordon utformade för att hantera svåra terrängförhållanden, ger dem möjlighet att navigera spår med lätthet. Fyrhjulingar kan stödja en eller två ryttare, och även ger gott om utrymme för tillsättning av förvaringsfack på fordonet så att du tar redskap med dig på din. Ett sådant fall är ett hårt vapenfodral som kan monteras på din ATV med en monteringsaggregat och används för att hålla ditt vapen med dig. Saker du behöver
Gun fallet monteringsaggregat
Marker
Drill
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Placera monteringsaggregatet på ATV där du vill att den ska installeras. Din pistol fall kommer att säkras på plasten på baksidan av ATV. Den exakta placeringen av det är upp till dig baserat på personlig smak, där man sitter när man rider, och storleken och formen på ditt fall.
2

Markera de platser där bultarna kommer att krävas för att säkra din monteringsaggregatet. Instruktioner för montering kan hjälpa till med detta, men du kommer att vara ute efter att markera genom hålen för bultarna i församlingen efter att du har placerat enheten och returresa.
3

bort enheten och borra hål för bultarna.
4

Placera enheten på plats och fäst den med hjälp av bultar, fast med din hylsnyckel.
5

Sätt i vapenfodral i monteringsaggregatet.
6

Säkra alla klipp eller remmar i fallet om din montering dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117554.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.