Hur man installerar en 7 Way Trailer Tow Harness

A 7-vägs släpvagn bogsera sele används för att ansluta det elektriska systemet som driver resor ljus, t.ex. blinkers, bromsljus och backljus, på en trailer till elektriska systemet hos ett dragfordon. En 7-vägs sele ansluts till en 10-väg sele som redan är installerad på ett fordon. Den kan också anslutas till batteriet för dragfordonet, så det måste dras under bilen från skumt till batteriet. Saker du behöver
Dragfordon
Vehicle lift 7-vägs trailer sele från 4 självgängande skruvar
1 självgängande jordskruv
4 14 1/2 tums band remmar
4 7 tums bandklammorna
Metric Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Borra med 13/64 tums borr
Små punch
Visa fler instruktioner
Montera 7-Way Trailer Connector
1

Thread slutet av bogsera sele med 10-polig kontakt genom hålet i dragkroken dosan. Använd inte 10-polig kontakt som ligger nära reläbox, använd ett åtskilda av en längd som kabeln sele
2

Anslut 10-polig kontakt i den 7-vägen trailer. kontakt medföljer bogsering sele.
3

Skruv en självgängande skruv i varje hörn av 7-sättet att ansluta den till dosan. Dra åt skruven till 35 in.-ft.
Anslut kabelstammen till Vehicle
4

Placera fordonet på ett fordon lyft och lyft upp det. Hitta den 10-polig kontakt på fordonet sele och borra ett 13/64 tums hål i fordonet tvärbalk närheten. Rengör ytan kring hålet.
5

Anslut den andra 10-polig kontakt på bogsera selen i kontakten på bilens kropp sele. Lås kontakterna på plats.
6

Skruva den självgängande jordskruv genom marken på bogsera selen i hålet du borrade i tvärbalken.
7

Strap reläboxen på toppen av ribban av dragkrokens använda en 14 1/2 tum bandklamma. Kontrollera att ledningar är vänd mot fordonets bakre del. Strap den del av bogsera kabelnätet mellan första 10-polig kontakt och reläbox till insidan av ribban av dragkrok med de återstående tre 14 1/2 tums band.
Route Tow Harness
8

Ta ut säkringen och propphuven från andra änden av linan sele och hålla för senare användning. Rem batteriet matningstråd, bromsvajern och säkringstråd tillsammans med användning av en 7 tums bandklamma.
9

Trä 7-vägs bogsera sele längs kroppen sele av fordonet och genom utskärningen i den andra tvärbalk och därefter genom utskärning i tredje tvärbalk. Strap bogsera sele till selen med två 7 tums bandklammor i intervaller.
10

Kör selen längs bränsletanken och spänna fast den på en bränsletank monteringstapp med en 7 tums bandklamma. Trä sele i motorrummet vid styrlänkaget och ramskenan. Sänk fordonet hissen.
Anslut Power
11

bort den negativa batterikabeln och hålla det borta från andra delar av fordonet. LOSSA PÅ batteriet, broms och säkring tråd. Ta det positiva batteriet muttern och fäst batteriet foder öglan på bulten. Sätt tillbaka muttern.
12

Sätt i säkringen och propphuven tillbaka i säkringshållaren och rem till den positiva batterikabeln med resterande 7 tums bandklamma.
13 < p> Punch ett litet hål i genomföringen i torpedväggen och tråden bromsvajern genom hålet. Förslut slutet.
14

Sätt tillbaka batteriets minuskabel. Kontrollera att batteriet är korrekt ansluten och ger ström till fordonet. Kontrollera att 7-vägen bogsera kabelnätskontakt fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118434.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.