Hur man använder en RV toalett som är ansluten till en septisk

Campers ofta ansluter fritidsfordon parkerade vid en fullservice camping till avlopp eller avlopp. Denna anslutning möjliggör direkt deponering av avfall samlats i uppsamlingstank till septisk systemet. Däremot rensa mängden vatten i samband med den normala flush av en RV toalett inte avfallet från tanken och slangarna inte särskilda procedurer följs. Saker du behöver
Flexibel avloppsslang
RV tank kemikalier
Visa fler instruktioner
1

tillåter avfallet i den svarta vattentanken, som innehåller avfall från toaletten , att ackumuleras till dess tanken är ungefär två tredjedelar. Enligt RV Basics, tillsätta vatten till det svarta vattentanken gör att RV ägare att nå denna nivå när de vill tömma svarta vattentanken.
2

Fäst avloppet av RV till septisk systemet. De flesta husvagnar har ett flexibelt område slangförvaring i ryggen stötfångaren. Denna Slangen ansluts till utloppet av RV och in i septic system öppning. Öppna ventilen för gråvatten, ackumulatortanken för avloppsvatten från handfat och dusch, och låt den vara öppen medan du är ansluten till septisk systemet. Addera 3

Tappa det svarta vattnet tanken genom att öppna dess styrventil nära gråvatten ventilen. Låt det svarta vattnet att rinna, och spola tanken och slangen genom att köra vatten genom toaletten.
4

Stäng svarta vattnet ventilen. Kör tillräckligt med vatten i det svarta vattnet ackumulatortank för att täcka botten av tanken och tillsätt RV kemiska avlopp tank till tank.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117770.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.