Honda ATV Rancher 420 Performance

Honda Powersports släppte Rancher ATV- line för rekreation i ett sortiment av terräng . Användbart för bönder, jägare eller undersökning , har 2011 Rancher AT tillverkaren rekommenderat pris börjar på $ 6999 . Prestanda varierar beroende på modell - åtta modeller finns från och med 2011 , var och en med en 420cc motor . Fjädring

Mångsidig på en mängd olika terräng , kommer varje version av 2011 Rancher med oberoende dubbla triangellänkar fram uppskov som har en maximal resa på 6,3 inches . Den bakre upphängningen har också 6,3 inches av resor . Standarden Rancher använder en enda stöt fäst på baksidan svingarmen . Den Rancher AT använder oberoende dubbla triangellänkar i baksätet .
Motor & Transmission

Varje Rancher använder en vätskekyld 420cc fyrtaktsmotor , men AT -modellen använder en overhead ventil halvtorr - sump encylindriga konstruktion , medan den vanliga modellen använder en bränsleinsprutning stötstångsmotor våt - sump encylindrig design. AT -modellen har en automatisk växellåda och standardavvikelsen modellen har en automatisk femväxlad växellåda som innefattar en backväxel .
Mått

standard 2011 Rancher väger 547 - pounds , jämfört med 623 pund på Model . AT -modellen har en markfrigång på 9,1 - inches medan standardmodellen rensar 6,5- inches . Var och en har en längd på 80,9 - inches och bredd på 46,1 - inches .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117357.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.