Hur man byter bakbromsarna på en TRX 400EX

Honda TRX 400EX är en högpresterande race quad med en 399-cc fyrtakts vätskekyld motor. De bakre bromsarna skivbromsar och ligger i centrum av den bakre axeln intill differentialen på den motsatta sidan av drivkedjan. De bakre bromsarna på denna ATV kommer att ändras på samma sätt som alla andra skivbromsar. Bulten storlek på oket kommer att vara annorlunda mellan modeller, men processen kommer att vara densamma för alla 400EX modeller. Saker du behöver
Ratchet satt
ATV broms Tool Review ersätter pads
Visa fler instruktioner
1

Parkera 400EX på plan mark i ett väl- upplyst område. Låt bromsrotor och bromsok helt kall innan du fortsätter.
2

Ta bort de två skruvarna från höger och vänster sida av bromsok med spärrfunktion set. Bultarna är vänd mot bakhjulet i fri sikt. Dra bromsok från rotorn.
3

Dra de två bromsbelägg från bromsoket. Placera ATV broms verktyget i bromsoket så att metallplattan är på motsatt sida av kolven i bromsoket. Se till att trycka armen på bromsen verktyget är i mitten av kolven.
4

Vrid ratten på den medurs bromsen verktyget tills kolven tvingas in i bromsoket s ram. Vrid ratten moturs tills push arm inåt, och sedan ta bort verktyget från bromsoket.
5

Sätt i de nya bromsbeläggen i bromsoket. Placera bromsok på rotorn, och tryck nedåt tills monteringshålen laguppställningen. Sätt i fästskruvarna och dra åt dem tills de ligger tätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117991.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.