Hur man låser en generator till en Trailer

Många ägare av fritidsfordon använder generatorer som en regelbunden och frekvent komponent i deras camping erfarenheter. Stora A-klass och medelstora C-Klass husvagnar har typiskt fabriksmonterade generatorer installerade i dedikerade vikar, ofta med låsbara dörrar, innanför vilka generatorerna är fastskruvade ned. De flesta B-klass husvagnar, släpvagnar resor, vändskivor och popup-campare tillverkas utan en dedikerad vik och säljs utan en generator, vilket resulterar i små, lätta, är dyra maskiner eftermonteras externt. Denna praxis gör generatorn mycket sårbara, så låser den till släpvagnen är normen. Att veta hur man gör detta på ett effektivt sätt är viktigt för att avskräcka stöld. Saker du behöver
Lasso kabel
Chain (tillval) katalog hänglås (tillval) katalog U-lås (tillval) katalog Generator täcker
Visa fler instruktioner

1

Lås generatorn till något starkt och tungt. Länkning till ett reservhjul låter sin stöld genom att helt enkelt ta bort den ena muttern som håller reservhjulet på plats.
2

Använd en lasso säkerhetskabel eller en kedja och hänglås eller en U-lås tillverkas från fall till härdat stål. Ingen apparat kan förhindra stöld, men starka material avskräcka det. Tjuvar kommer vanligtvis att vara ovilliga att investera mycket tid i att befria en svår generator när ett enklare mål kan vara tillgängliga vid nästa campingen. Addera 3

Fäst kedjan till en säker punkt så högt som möjligt på släpvagnen. Även chassi skenor och påsvetsade stötfångarna är stark, är deras närhet till marken en sårbarhet faktor. Enligt experterna på MC Cruiser "Om du fäster ... upp från marken, tjuven troligen inte kommer att extra hävstång för att bända upp låset." Använd ett bagage bricka, en kropp båge som är exponerad inuti ett lastrum eller en tak stege så länge som den är fäst genom trailern kroppen in i en robust metall stud.
4

Förvara generatorn i ett väl upplyst område. Pro Vigil notera att "Vit säkerhet belysning ... avskräcker mer försiktiga tjuvar och lampor din arbetsplats på natten så grannar och förbipasserande kan se mer fräcka inkräktare." Installera en skrämma ljus på släpet över de platser där du lagrar och använder generatorn.
5

Täck generatorn när den inte används. Även om det inte döljer en kör generator, kan dölja maskinen motverka stöld eftersom den potentiella tjuven inte vet att det finns där. Detta är särskilt viktigt när den parkerades i avlägsna områden i butiken massor typiskt avsatta av köpcentret operatörer för RV parkering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118438.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.