Macerator Instruktioner

Macerator på din RV bryter upp fast avfall som lagras i din RV tank så att du lätt kan pumpa ut det som en flytande avfall. Du kan också använda Silningsdesintegratorer i hemmet, men de är främst används camping. De är inte alltid på heltid contrivances dock. Många Silningsdesintegratorer används endast i situationer när det inte finns en fullständig RV hookup tillgängliga. Detta gör att du enkelt bifoga en trädgårdsslang till macerator och köra linjen till en lämplig avfallsbehållare område. Saker du behöver
Eluttag
Dräneringsslang
trädgårdsslang
Visa fler instruktioner
1

Skruva skärverk i dräneringshålet av avloppsvatten lagring område som kräver pumpning. Detta är i allmänhet ligger på RV: s svarta vattentanken slutstycket. Rådgör med din RV bruksanvisning om du är osäker på placeringen av utloppet avloppet.
2

Montera dräneringsslangen på utloppsände Macerator, och sedan räta ut slangen så att den inte har någon veck eller. Placera den andra änden av slangen där den kan lagligt och säkert ladda ur innehållet i svarta vattentanken. Din lokala RV återförsäljare kan tala om var du kan göra detta.
3

Anslut macerator nätsladd till ett eluttag.
4

Öppna det svarta vattnet tank spak och slå sedan på skärverk. När den svarta vattentanken är tom, stäng svarta spaken vattentanken och öppna den grå spaken vattentanken. Eftersom gråvatten är inte avloppsvatten, utan vattnet från RV: s kranar som rinner ner i avloppet, kommer detta vatten att bidra till att spola avloppsvattnet från den svarta vattentanken ur macerator.
5

Slå på kranar för RV och tillåta dem att gå några minuter för att hjälpa rensa grå vattentankar och ytterligare rensa ut macerator. När processen är klar, stäng av vattnet, stäng av macerator och stäng avloppet spaken för gråvatten tank.
6

Anslut trädgårdsslangen till inloppet av macerator och köra ren kranvatten igenom den för att grundligt rengöra bladen hos macerator. När detta är klart, kan du koppla bort slangarna och lagra macerator för framtida bruk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118713.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.